Home » Administratie » Imașul din Drujești, distrus de flăcări!

Imașul din Drujești, distrus de flăcări!

de Răzvan CĂLIN

O bună parte din imașul pe care pasc vitele oamenilor din Drujești a fost mistuit de un incendiu.

Vineri, 9 august, în jurul orei 17, pe un câmp din apropierea satului Drujești, comuna Băcani, a izbucnit un incendiu  ale cărui cauze nu au fost elucidate, deocamdată. Cert este că flăcările au cuprins o bună parte din imașul satului, locul unde oamenii îi aduceau la păscut vitele și oile. Incendiul s-a manifestat destul de violent, punând în pericol o casă, două stupine și o stână de oi aflate în apropiere.

Într-o primă fază, la fața locului au ajuns echipe ale Serviciului voluntar de pompieri al Primăriei Băcani care au încercat să lichideze incendiul. Însă, a fost nevoie și de intervenția pompierilor militari de la Detașamentul Bârlad, incendiul fiind stins după aproximativ o oră de luptă cu flăcările. Din păcate, incendiul a distrus aproximativ trei hectare din imașul satului.

de Răzvan CĂLIN O bună parte din imașul pe care pasc vitele oamenilor din Drujești a fost mistuit de un incendiu. Vineri, 9 august, în jurul orei 17, pe un câmp din apropierea satului Drujești, comuna Băcani, a izbucnit un incendiu  ale cărui cauze nu au fost elucidate, deocamdată. Cert este că flăcările au cuprins o bună parte din imașul satului, locul unde oamenii îi aduceau la păscut vitele și oile. Incendiul s-a manifestat destul de violent, punând în pericol o casă, două stupine și o stână de oi aflate în apropiere. Într-o primă fază, la fața locului au ajuns…

Review Overview

User Rating: 1.75 ( 1 votes)

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: