Home » Monden » Din nou jurat! Mihai Petre, de la personaj de umplutură, la jobul care l-a consacrat

Din nou jurat! Mihai Petre, de la personaj de umplutură, la jobul care l-a consacrat

Intransigentul Mihai Petre, spaima tuturor concurenților, și-a reintrat în drepturi după o lungă perioadă în care a cam fost folosit în roluri de umplutură. Producătorii Antenei 1, care lucrează de zor la o emisiune în care va fi testat talentul… animalelor, l-au reînvestit jurat.

După o perioadă în care “nesuferitul” jurat a cam dat de pământ cu mai toți concurenții care i-au ieșit în cale la PRO TV, la Antena 1, Petre și-a exercitat “meseria” doar jumătate de sezon, la “Dansez printre stele”, un show sistat prematur din cauza rezultatelor slabe.

Tras pe linie moartă în lipsa unor locuri libere la masa VIP-urilor, recent, coregraful a fost “înscăunat” din nou jurat.

Pe jumătate, căci, de data aceasta el nu va trebui să fie atent la execuțiile tehnice ale unor dansatori amatori sau experimentați, ci va fi obligat să aprecieze, cum numai el va ști, talentul nativ sau modelat de dresori și stăpâni al unor… animale de companie.

Dublat de Diana Munteanu

Misiunea sa va fi cu atât mai dificilă cu cât la preselecțiile emisiunii de divertisment “Ham Talent” românii au venit nu numai cu pisici, câini și papagali, ci s-au înscris în concurs și cu șerpi, dihori, porci vietnamezi și chiar cu tarantule și șopârle.

Ajutoare de nădejde în aprecierea grației unei tarantule sau în dezinvoltura verbală a unui papagal vorbitor îi vor fi Diana Munteanu și dresorul Gabriel Cocu. Lozul cel mare l-a tras însă Liviu Vârciu, care va fi prezentatorul producției al cărei prim episod ar trebui să fie difuzat la Antena 1 începând cu luna octombrie.

Pentru a fi siguri că nici un animal – fie el sălbatic sau de casă – nu va păți ceva, în echipa de prezentatori au fost cooptați și doi reprezentanți ai Protecției Animalelor, care vor urca pe scenă în calitate de coprezentatori.

Sursa: libertatea.ro

Intransigentul Mihai Petre, spaima tuturor concurenților, și-a reintrat în drepturi după o lungă perioadă în care a cam fost folosit în roluri de umplutură. Producătorii Antenei 1, care lucrează de zor la o emisiune în care va fi testat talentul... animalelor, l-au reînvestit jurat. După o perioadă în care “nesuferitul” jurat a cam dat de pământ cu mai toți concurenții care i-au ieșit în cale la PRO TV, la Antena 1, Petre și-a exercitat “meseria” doar jumătate de sezon, la “Dansez printre stele”, un show sistat prematur din cauza rezultatelor slabe. Tras pe linie moartă în lipsa unor locuri libere…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: