Home » Monden » Loredana Groza, traumatizată după ce a fost luată de val și trasă în larg: «Era să mă înec»

Loredana Groza, traumatizată după ce a fost luată de val și trasă în larg: «Era să mă înec»

Loredana Groza îi trage de urechi pe turiștii care ignoră steagul roșu arborat de salvamari pe Litoral, tocmai pentru că ea însăși a nesocotit un astfel de sfat și asta era să o coste viața.

Loredana Groza este una dintre artistele care au văzut cel mai des marea în această vară, tocmai pentru că organizatorii se bat în a-i face oferte să cânte pe Litoral.

“Am stat foarte puțin pe acasă în această perioadă, într-adevăr. Nu o las însă singură acasă pe fiica mea, o iau de fiecare dată cu mine”, a mărturisit artista pentru ziarul Libertatea.

Deși a făcut nenumărate vizite pe litoralul românesc, Loredana ne-a dezvăluit că nu a apucat încă să facă baie în mare și că a evitat acest lucru zilele trecute, dat fiind faptul că era cod roșu din cauza valurilor înalte și a curenților puternici.

Motivul? Loredana nu a ascuns faptul că a avut o experiență neplăcută pe Litoral, care era să o coste viața.

E în asentimentul salvamarilor

“Era să mă înec, am fost luată de val, iar curenții în astfel de momente sunt foarte puternici. Tocmai de aceea sunt total împotriva celor care intră în apă când marea este agitată. Nu aș înota când sunt astfel de valuri. Nu-i deloc recomandat”, a povestit artista, aflată astfel pe aceeași lungime de undă cu salvamarii care duc o luptă pierdută cu turiștii care se avântă în larg în astfel de situații.

Tot Loredana este însă cea recunoaște că îi place să fie luată de val, dar în alte condiții... “Am fost luată și eu de val de mai multe ori, în dragoste mai ales, și este așa de frumos”, spune ea.

Artista recunoaște și că are atât de multe costume de baie în garderobă, încât nici nu mai le știe numărul și mai că nici nu apucă să le îmbrace.

Sursa: libertatea.ro

Loredana Groza îi trage de urechi pe turiștii care ignoră steagul roșu arborat de salvamari pe Litoral, tocmai pentru că ea însăși a nesocotit un astfel de sfat și asta era să o coste viața. Loredana Groza este una dintre artistele care au văzut cel mai des marea în această vară, tocmai pentru că organizatorii se bat în a-i face oferte să cânte pe Litoral. “Am stat foarte puțin pe acasă în această perioadă, într-adevăr. Nu o las însă singură acasă pe fiica mea, o iau de fiecare dată cu mine”, a mărturisit artista pentru ziarul Libertatea. Deși a făcut…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: