Home » National » Valul de căldură se va intensifica. Prognoza meteo pentru marți și miercuri

Valul de căldură se va intensifica. Prognoza meteo pentru marți și miercuri

Valul de căldură se va intensifica și va cuprinde toate regiunile, astfel că după-amiaza va fi caniculă în majoritatea zonelor, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși local pragul critic de 80 de unități al disconfortului.

BUCUREȘTI

Vremea va fi caniculară după-amiaza, când indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități al disconfortului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar cea minimă de 22…23 de grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

ÎN ȚARĂ

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și cu totul izolat ploi de scurtă durată în a doua parte a zilei în zona montană, iar seara și noaptea posibil și în regiunile sud-estice. Vântul va fi moderat în sud-est și va sufla în general slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 28…29 de grade în sudul litoralului și 38 de grade în Câmpia de Vest și în Câmpia Română; minimele termice vor fi cuprinse între 10…12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 26 de grade pe litoral.

ÎN ȚARĂ (MIERCURI)

Vremea va fi în continuare caniculară după-amiaza în majoritatea zonelor, iar disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând a depăși local pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și condiții pentru ploi slabe, de scurtă durată la munte și în regiunile sudice. Vântul va fi moderat în sud-est și va sufla  în general slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 38 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 26 de grade, mai scăzute în zonele depresionare, până spre 9…10 grade în cele ale Carpaților Orientali.

Sursa: mediafax.ro

Valul de căldură se va intensifica și va cuprinde toate regiunile, astfel că după-amiaza va fi caniculă în majoritatea zonelor, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși local pragul critic de 80 de unități al disconfortului. BUCUREȘTI Vremea va fi caniculară după-amiaza, când indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități al disconfortului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 36...37 de grade, iar cea minimă de 22...23 de grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. ÎN ȚARĂ Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și cu totul izolat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: