Home » Social » Atletico Vaslui luptă azi pentru calificarea în Cupa României la fotbal

Atletico Vaslui luptă azi pentru calificarea în Cupa României la fotbal

de Marian MOCANU

Astăzi, pe stadionul municipal din Vaslui, de la ora 17.30, va avea loc duelul din turul trei al Cupei României dintre Atletico din localitate și Aerostar Bacău. Atletico Vaslui este proaspăt promovată în Liga a III-a de fotbal, după ce SC II Bacău nu s-a prezentat la meciurile de baraj.

În această săptămână, Atletico Vaslui, proaspăt promovată în Liga a III a de fotbal, va susține două meciuri oficiale. Primul va avea loc chiar în această după-amiază, începând de la ora 17.30, pe stadionul municipal din Vaslui. Este vorba de etapa a treia a Cupei României, în care vasluienii vor da piept cu formația de aceeași ligă Aerostar Bacău.

Campioană a județului în precedentul sezon, Atletico Vaslui a acces în liga superioară ca urmare a neprezentării la barajul de promovare a unei alte formații băcăoane, Sport Club II Bacău.

Tot în această săptămână, echipa antrenată de Gabriel Crăciun va mai susține un meci oficial, respectiv Supercupa Județului Vaslui. Partida cu FC Gârceni, echipă clasată pe locul secund în sezonul 2014 – 2015, va avea loc sâmbătă, 15 august, tot pe stadionul municipal.

Campionatul Ligii 3 va debuta pe data de 29 august 2015. Atletico Vaslui face parte din prima serie, alături de CS Știința Miroslava, ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, CS Aerostar Bacău, SCM Petrotub Roman, FC Cetatea Târgu Neamț, AFC Metalosport Galați, ACS Bucovina Rădăuți, CSM Pașcani, CS FC Zagon, CS Sporting Liești, CS Panciu, CS Speranța Răucești, ACS Inter Dorohoi și FC Ceahlăul II.

de Marian MOCANU Astăzi, pe stadionul municipal din Vaslui, de la ora 17.30, va avea loc duelul din turul trei al Cupei României dintre Atletico din localitate și Aerostar Bacău. Atletico Vaslui este proaspăt promovată în Liga a III-a de fotbal, după ce SC II Bacău nu s-a prezentat la meciurile de baraj. În această săptămână, Atletico Vaslui, proaspăt promovată în Liga a III a de fotbal, va susține două meciuri oficiale. Primul va avea loc chiar în această după-amiază, începând de la ora 17.30, pe stadionul municipal din Vaslui. Este vorba de etapa a treia a Cupei României, în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor