Home » Social » Aura Blioju, bronz la Campionatul Național de Juniori I!

Aura Blioju, bronz la Campionatul Național de Juniori I!

de Răzvan CĂLIN

Atleta din Bârlad a concurat la proba de 3.000 de metri obstacole.

La finele săptămânii trecute, Aura Blioju, atletă legitimată la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad, a reușit să aibă o evoluție foarte bună în finala Campionatului Național de Atletism Juniori I. Atleta bârlădeană a concurat la proba de 3.000 de metri obstacole, la finalul căreia a reușit să urce pe podium, clasându-se pe locul III și adjudecându-și astfel medalia de bronz. Rezultatul micuței atlete este cu atât mai meritoriu cu cât Aura a început să practice acest sport de performanță de doar câteva luni. Iar la competiția desfășurată week-end-ul trecut la Pitești au participat cele mai bune sportive din țară, cu un palmares net superior atletei din Bârlad.

”Și totuși, Aura a reușit să facă o cursă foarte bună și în final să urce pe podium. Gândiți-vă că a învins o atletă ce a participat la un campionat mondial, aceasta ocupând doar locul IV. Iar cele de pe locul I și II sunt tot campioane, una la Europene și cealaltă tot la Mondiale. Iar asta spune multe despre valoarea Aurei. Nu putem decât să o felicităm și să îi urăm succes și pe viitor, având convingerea că este una dintre speranțele atletismului bârlădean”, ne-a declarat Lucian Bolgar, antrenor de atletism la CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Atleta din Bârlad a concurat la proba de 3.000 de metri obstacole. La finele săptămânii trecute, Aura Blioju, atletă legitimată la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad, a reușit să aibă o evoluție foarte bună în finala Campionatului Național de Atletism Juniori I. Atleta bârlădeană a concurat la proba de 3.000 de metri obstacole, la finalul căreia a reușit să urce pe podium, clasându-se pe locul III și adjudecându-și astfel medalia de bronz. Rezultatul micuței atlete este cu atât mai meritoriu cu cât Aura a început să practice acest sport de performanță de doar câteva luni. Iar la…

Review Overview

User Rating: 4.45 ( 1 votes)

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: