Home » Monden » La mijloc sunt milioane de euro! Columbeanu, dat in judecata de… tatal sau! VEZI dedesubturile procesului!

La mijloc sunt milioane de euro! Columbeanu, dat in judecata de… tatal sau! VEZI dedesubturile procesului!

Irinel a fost dat in judecata de tatal sau, insa sa nu va ganditi ca cei doi se afla in razboi. Prin actiunea depusa in instanta, Columbeanu senior incearca sa recupereze 56 de terenuri pe care banca le-a scos la licitatie.

In urma cu trei ani, banca a scos la licitatie 56 de terenuri care ii apartineau lui Irinel Columbeanu, asta din cauza ca omul de afaceri nu si-a achitat datoriile catre institutia financiara.

Valoarea acestora era de aproximativ 10 milioane de lei. Cel mai scump teren scos la vanzare are 14.600 mp, iar pretul de pornire al licitatiei este de 724.357 de lei, iar cel mai ieftin, in suprafata de 900 mp, de 21.028 de lei.

Recent, Ion Columbeanu a contestat in instanta vanzarea terenurilor si a chemat banca in judecata, dar si pe fiul sau.

Irinel nu a vrut sa comenteze

 Cel mai probabil, tatal fostului sot al Monicai Gabor detine o cota parte din terenuri si astfel se justifica actiunea facuta. Iar procesul impotriva mostenitorului sau este o incercare de a recupera terenurile respective, cei doi fiind in relatii excelente. Contactat telefonic, Irinel Columbeanu nu a dorit sa vorbeasca pe marginea acestui subiect.

A donat averea

 Anul trecut, Irinel Columbeanu, care avea o datorie la banca de cateva milioane de euro, a donat o mare parte din avere tatalui sau, iar in momentul in care au aflat ca nu il mai pot executa, reprezentantii institutiei financiare au ramas cu gura cascata. Banca l-a dat din nou in judecata pe Irinel Columbeanu si le-a cerut magistratilor sa anuleze actele de donatie pe care acestea le-a facut, sub pretextul ca totul este inselaciune. Irinel a castigat insa procesul si a ramas cu averea intacta.

Sursa: cancan.ro

Irinel a fost dat in judecata de tatal sau, insa sa nu va ganditi ca cei doi se afla in razboi. Prin actiunea depusa in instanta, Columbeanu senior incearca sa recupereze 56 de terenuri pe care banca le-a scos la licitatie. In urma cu trei ani, banca a scos la licitatie 56 de terenuri care ii apartineau lui Irinel Columbeanu, asta din cauza ca omul de afaceri nu si-a achitat datoriile catre institutia financiara. Valoarea acestora era de aproximativ 10 milioane de lei. Cel mai scump teren scos la vanzare are 14.600 mp, iar pretul de pornire al licitatiei este…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile