Home » Social » Meci amical HC Vaslui – CSU Bucovina Suceava

Meci amical HC Vaslui – CSU Bucovina Suceava

de Marian MOCANU

În așteptarea debutului campinatului Ligii naționale de handbal masculin, HC Vaslui va susține acasă, în această seară, de la ora 17, un meci de verificare în compania formației CSU Bucovina Suceava. La sfărșitul acestei săptămâni se va desfășura Cupa Municipiului Vaslui la handbal masculin. În prima etapă a ediții 2015 – 2016, programată pentru data de 23 august, HC Vaslui va evolua acasă în compania formației Energia Târgu Jiu.

Se apropie startul campionatului Ligii naționale de handbal masculin. În prima etapă programată pentru data de 23 august, HC Vaslui va evolua pe teren propriu în compania formației Energia Târgu Jiu. Până atunci, continuă seria meciurilor de pregătire, în această seară fiind programat meciul amical dintre HC Vaslui și echipa de ligă secundă CSU Bucovina Suceava. Partida se va desfășura la sala sporturilor din Vaslui, începând cu ora 17.00.

În perioada 14 – 16 august, în cadrul Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, se va desfășura Cupa municipiului Vaslui. Invitate la acest turneu devenit deja de tradiție sunt formațiile de primă ligă Steaua București, HC Dunărea Călărași și HC Danubius Galați.

Până acum, echipa antrenată de Sandu Iacob a susținut șapte jocuri de verificare, câștigând meciurile disputate în compania echipelor HC Danubius Galați, CSM Ploiești și CSSM Bacău și pierzînd alte patru partide amicale, cele cu Dunărea Călărași, Steaua, Dinamo și HC Odorhei. În acest an, HC Vaslui are drept obiectiv calificarea în play-offul Ligii naționale de handbal masculin.

de Marian MOCANU În așteptarea debutului campinatului Ligii naționale de handbal masculin, HC Vaslui va susține acasă, în această seară, de la ora 17, un meci de verificare în compania formației CSU Bucovina Suceava. La sfărșitul acestei săptămâni se va desfășura Cupa Municipiului Vaslui la handbal masculin. În prima etapă a ediții 2015 - 2016, programată pentru data de 23 august, HC Vaslui va evolua acasă în compania formației Energia Târgu Jiu. Se apropie startul campionatului Ligii naționale de handbal masculin. În prima etapă programată pentru data de 23 august, HC Vaslui va evolua pe teren propriu în compania formației…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: