Home » Monden » Mihai Trăistariu a refuzat 1.000 de euro pe zi

Mihai Trăistariu a refuzat 1.000 de euro pe zi

Dacă alte vedete din showbiz sunt dispuse să muncească pe rupte în emisiuni pentru un onorariu de câteva sute de euro, Mihai Trăistariu a declinat o oferă de-a dreptul generoasă.

Potrivit surselor din trustul Intact, Mihai Trăistariu a fost prezent la discuții pentru a face parte dintr-un reality-show, care va intra în această toamnă în grila postului Antena 1, lucru admis și se el în timpul unui concert pe Litoral.

Potrivit surselor din post, cântărețului i s-ar fi propus 1.000 de euro pentru fiecare zi de cantonament în armată, unde ar fi trebuit să facă față probelor fizice.

Având la activ experiența cu supraviețuirea în junglă, de la emisiunea difuzată la PRO TV, Mihai nu s-a mai grăbit, se pare, să dea cu subsemnatul.

“Ieri, mai multe vedete au intrat în cantonament pentru reality-show, unde, timp de câteva săptămâni, vor încerca să reziste cât mai multe zile în concurs. Probabil că Mihai s-a gândit că face mai ușor bani din concerte. El mai are și școala de muzică și poate că și de asta nu și-a permis să își lase baltă elevii, care vin special pentru el”, ne-au povestit aceleași surse.

Sursa: libertatea.ro

Dacă alte vedete din showbiz sunt dispuse să muncească pe rupte în emisiuni pentru un onorariu de câteva sute de euro, Mihai Trăistariu a declinat o oferă de-a dreptul generoasă. Potrivit surselor din trustul Intact, Mihai Trăistariu a fost prezent la discuții pentru a face parte dintr-un reality-show, care va intra în această toamnă în grila postului Antena 1, lucru admis și se el în timpul unui concert pe Litoral. Potrivit surselor din post, cântărețului i s-ar fi propus 1.000 de euro pentru fiecare zi de cantonament în armată, unde ar fi trebuit să facă față probelor fizice. Având la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: