Home / Monden / Mihai Trăistariu a refuzat 1.000 de euro pe zi

Mihai Trăistariu a refuzat 1.000 de euro pe zi

Dacă alte vedete din showbiz sunt dispuse să muncească pe rupte în emisiuni pentru un onorariu de câteva sute de euro, Mihai Trăistariu a declinat o oferă de-a dreptul generoasă.

Potrivit surselor din trustul Intact, Mihai Trăistariu a fost prezent la discuții pentru a face parte dintr-un reality-show, care va intra în această toamnă în grila postului Antena 1, lucru admis și se el în timpul unui concert pe Litoral.

Potrivit surselor din post, cântărețului i s-ar fi propus 1.000 de euro pentru fiecare zi de cantonament în armată, unde ar fi trebuit să facă față probelor fizice.

Având la activ experiența cu supraviețuirea în junglă, de la emisiunea difuzată la PRO TV, Mihai nu s-a mai grăbit, se pare, să dea cu subsemnatul.

“Ieri, mai multe vedete au intrat în cantonament pentru reality-show, unde, timp de câteva săptămâni, vor încerca să reziste cât mai multe zile în concurs. Probabil că Mihai s-a gândit că face mai ușor bani din concerte. El mai are și școala de muzică și poate că și de asta nu și-a permis să își lase baltă elevii, care vin special pentru el”, ne-au povestit aceleași surse.

Sursa: libertatea.ro

Dacă alte vedete din showbiz sunt dispuse să muncească pe rupte în emisiuni pentru un onorariu de câteva sute de euro, Mihai Trăistariu a declinat o oferă de-a dreptul generoasă. Potrivit surselor din trustul Intact, Mihai Trăistariu a fost prezent la discuții pentru a face parte dintr-un reality-show, care va intra în această toamnă în grila postului Antena 1, lucru admis și se el în timpul unui concert pe Litoral. Potrivit surselor din post, cântărețului i s-ar fi propus 1.000 de euro pentru fiecare zi de cantonament în armată, unde ar fi trebuit să facă față probelor fizice. Având la…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Biletul Zilei » Counter strike, hochei și fotbal!Manoila Mihai

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal, ...

Specialiștii avertizează că noul coronovirus nu se transmite doar prin strănut și tuse. La ce concluzie au ajunsLisandru Cristian

Specialiștii încearcă să ”citească” noul coronavirus și, firește, modalitatea ...

Gravidă în 8 luni, Dana Rogoz a mers la medic, în plină pandemie de COVID-19. Cum evoluează sarcina. “Doamne, micuța mea, câte…”Scarlat Razvan

Dana Rogoz este însărcinată în luna a opta și ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: