Home » Justitie » Mopedist rănit grav!

Mopedist rănit grav!

de Razvan CĂLIN

Joi, 13 august, în jurul orei 17.45, pe Bulevardul Republicii din Bârlad, s-a petrecut un accident de circulație soldat cu rănirea gravă a unui tânăr ce conducea un moped.

Accidentul a avut loc în intersecția din apropierea sediului E-ON. Din câte se pare, tânărul care conducea mopedul se îndrepta din direcția SC Confecții SA către Centrul Civic al orașului. În momentul în care a ajuns la trecerea de pietoni din fața Bibliotecii Municipale ”Stroe S. Belloescu”, se pare că cel de pe moped a încercat să depășească coloana de mașini care aștepta la marcajul pietonal. În acel moment, un autoturism marca Peugeot, venit de pe o stradă adiacentă, l-a lovit în plin pe tânărul ce se afla pe moped. La fața locului au ajuns imediat echipaje de poliție și Ambulanță. Victima a fost transportată imediat la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, fiind rănit în zona picioarelor, din câte se pare. Vom reveni cu amănunte.

de Razvan CĂLIN Joi, 13 august, în jurul orei 17.45, pe Bulevardul Republicii din Bârlad, s-a petrecut un accident de circulație soldat cu rănirea gravă a unui tânăr ce conducea un moped. Accidentul a avut loc în intersecția din apropierea sediului E-ON. Din câte se pare, tânărul care conducea mopedul se îndrepta din direcția SC Confecții SA către Centrul Civic al orașului. În momentul în care a ajuns la trecerea de pietoni din fața Bibliotecii Municipale ”Stroe S. Belloescu”, se pare că cel de pe moped a încercat să depășească coloana de mașini care aștepta la marcajul pietonal. În acel…

Review Overview

User Rating: 4.5 ( 2 votes)

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: