Home » Administratie » O jumate de secol le-a trebuit

O jumate de secol le-a trebuit

Peste aproximativ șapte luni Bulevardul Epureanu și strada Gheorghe Emandi din Bârlad vor beneficia de mult așteptata reabilitare a rețelei de apă și canalizare. De fapt, locuitorii de pe Gheorghe Emandi vor vedea pentru prima dată rețeaua de canalizare pe strada lor, întrucât aici nu a existat niciodată așa ceva.

„Este vorba de 1.400 m de conductă – rețea de apă și canalizare, care va fi înlocuită pe Bulevardul Epureanu. De asemenea, va fi reabilitată rețeaua de apă potabilă de 1.480 de metri pe Strada Gheorghe Emandi și va fi executată pe aceeași lungime și rețeaua de canalizare”, ne-a declarat Vasile Ungureanu, directorul Aquavas Bârlad.
Alături de aceste rețele vor fi reabilitate și rezervoarele de la Uzina de apă, vechi de 40 și 50 de ani, stația de pompare de la Uzina de apă, infrastructura hidraulică și stația de pompare de la Cuibul Vulturilor.
În urmă cu câteva zile, a fost declarat câștigătorul licitației, parcurgându-se toți pașii prealabili, inclusiv termenul de contestație. Firma din Vaslui care a câștigat licitația va trebui să finalizeze lucrările în termen de șapte luni de la data începerii acestora. Lucrările vor demara în două – trei săptămâni.
In acest scop, in 2015, de la bugetul judetului au fost alocati 7,8 milioane de lei pentru aceste lucrări de reabilitare, după ce, în 2011 fost sistate după doar câteva luni. (Mihaela NICULESCU)

Peste aproximativ șapte luni Bulevardul Epureanu și strada Gheorghe Emandi din Bârlad vor beneficia de mult așteptata reabilitare a rețelei de apă și canalizare. De fapt, locuitorii de pe Gheorghe Emandi vor vedea pentru prima dată rețeaua de canalizare pe strada lor, întrucât aici nu a existat niciodată așa ceva. "Este vorba de 1.400 m de conductă - rețea de apă și canalizare, care va fi înlocuită pe Bulevardul Epureanu. De asemenea, va fi reabilitată rețeaua de apă potabilă de 1.480 de metri pe Strada Gheorghe Emandi și va fi executată pe aceeași lungime și rețeaua de canalizare”, ne-a declarat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: