Home » Justitie » Doi frați, acuzați de tâlhărie pentru că au furat un mânz

Doi frați, acuzați de tâlhărie pentru că au furat un mânz

de Marian MOCANU

Doi frați din comuna Dănești sunt cercetați de polițiștii vasluieni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Fratele mai mare a fost arestat preventiv pe o perioadă de 20 de zile.

Doi frați din comuna Dănești, Marian Cărăușu , în vârstă de 21 ani și Ionuț Cărăușu, de 16 ani, ambii din satul Bereasa, sunt acuzați de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă în această lună pe raza localității de domiciliu.

Cei doi erau acasă, în dimineața zilei de miercuri, 12 august, când au observat un tânăr în vârstă de 16 ani, din comună, care trecea cu o căruță însoțită de un mânz. În momentul în care minorul a trecut prin fața locuinței celor doi frați, aceștia l-au oprit și i-au reproșat unele datorii pe care le avea tatăl minorului față de ei. Tânărul de 21 ani l-a lovit pe minor cu pumnul în zona feței, iar apoi i-a cerut fratelui său să prindă mânzul. Ulterior, cei doi frați au luat mânzul și l-au dus în curtea locuinței lor specificând că îl vor înapoia în momentul în care tatăl victimei își va plăti datoriile.

Mânzul a fost recuperat și predat părții vătămate.

Marian Cărăușu a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior judecătorii au dispus arestarea lui preventivă pentru 20 de zile săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Tânărul este cunoscut cu antecedente penale. Fratele său Ionuț, este cercetat sub control judiciar.

de Marian MOCANU Doi frați din comuna Dănești sunt cercetați de polițiștii vasluieni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Fratele mai mare a fost arestat preventiv pe o perioadă de 20 de zile. Doi frați din comuna Dănești, Marian Cărăușu , în vârstă de 21 ani și Ionuț Cărăușu, de 16 ani, ambii din satul Bereasa, sunt acuzați de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă în această lună pe raza localității de domiciliu. Cei doi erau acasă, în dimineața zilei de miercuri, 12 august, când au observat un tânăr în vârstă de 16 ani, din comună, care trecea cu o căruță…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: