Home » World » Posibil ATAC TERORIST la Ambasada Franței din Roma: Un plic a EXPLODAT în sediul instituției

Posibil ATAC TERORIST la Ambasada Franței din Roma: Un plic a EXPLODAT în sediul instituției

Un colet care a fost trimis la Ambasada Franței din Roma a explodat, după ce un angajat al instituției l-a desigilat, autoritățile deschizând o anchetă pentru un posibil atac terorist.

Un plic a fost expediat pe adresa Ambasadei Franței din Italia, cu sediul în Roma, iar după ce a fost desigilat de un angajat al instituției a explodat, informează site-ul publicației The Local.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, când plicul a fost găsit de o femeie, angajată a ambasadei, în timp ce sorta scrisorile sosite pe adresa instituției cu sediul în Palatul Farnese din centrul Romei.

În momentul în care a desigilat scrisoarea, aceasta a izbucnit în flăcări, în fața femeii. „Am văzut flacăra și imediat m-am gândit că este o bombă”, a declarat angajata citată de publicația italiană Il Messaggero.

Clădirea a fost evacuată de urgență. Femeia, aflată în șoc, nu a suferit nicio rană, dar a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare. Ambasadorul Franței în Italia, Catherine Colonna, a fost informată imediat despre incident.

Înăuntrul plicului nu se afla niciun mesaj și până în prezent nimeni nu a revendicat atacul.

Angajaților ambasadei li s-a solicitat să nu mai atingă alte scrisori în cazul în care au fost expediate mai multe colete explozive.

Plicul este inspectat de echipele Diviziei de Investigație Generală și Operațiuni Speciale (DIGOS) din Italia, iar ancheta este coordonată de o echipă anti-tero.

Sursa: mediafax.ro

Un colet care a fost trimis la Ambasada Franței din Roma a explodat, după ce un angajat al instituției l-a desigilat, autoritățile deschizând o anchetă pentru un posibil atac terorist. Un plic a fost expediat pe adresa Ambasadei Franței din Italia, cu sediul în Roma, iar după ce a fost desigilat de un angajat al instituției a explodat, informează site-ul publicației The Local. Incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, când plicul a fost găsit de o femeie, angajată a ambasadei, în timp ce sorta scrisorile sosite pe adresa instituției cu sediul în Palatul Farnese din centrul Romei.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile