Home » Monden » Scandal cu iz de usturoi. Chef Scărlătescu, amenințat cu procesul de organizatorii unui mare festival gastronomic

Scandal cu iz de usturoi. Chef Scărlătescu, amenințat cu procesul de organizatorii unui mare festival gastronomic

Angajat să reinventeze meniul și acțiunile gastronomice ale celei mai mari berării din București, pe draconicul chef de televiziune Cătălin Scărlătescu îl paște un proces din cauza… usturoiului.

Fostul jurat de la Pro TV, strămutat în curtea rivalilor de la Antena 1, și-a asociat vandabilul nume cu un eveniment de amploare ce ar trebui să aibă loc la începutul lunii septembrie. Practic, Scărlătescu a acceptat să fie imaginea și să facă parte din echipa de organizare a Festivalului Usturoiului.

Ce n-a știut el, se pare, a fost că un astfel de eveniment există deja și cineva a înregistrat marca la OSIM. Astfel, bucătarul și partenerii lui au fost somați de proprietarii mărcii să renunțe la titulatură.

Invitat la masa negocierilor

Au fost amenințări cu judecata și, cumnecum, s-a ajuns la masa negocierilor. În prezent, Scărlătescu negociază termeni compensatorii, iar dacă nu se va ajunge la un consens și va folosi fără drept numele festivalului, se va alege cu un proces greu de dus.

Cea care îl acuză pe chef Scărlătescu de furt de brand este Asociația de Promovare a Turismului “Turist în Bistrița Năsăud”, prin președinta Claudia Andron, sub oblăduirea căreia Festivalul Usturoiului, devenit un reper cultural și gastronomic pe plan național, se organizează deja de trei ani.

“Am aflat de festivalul promovat de chef Scărlătescu la București și sperăm să ajungem la o înțelegere cu el, ca parte din organizarea manifestării. Asociația pe care o conduc a investit în eveniment și publicitate, implicit în rezervarea mărcii. Nu mai spun că evenimentul lui este programat în aceeași perioadă cu festivalul consacrat”, a precizat Claudia Andron, care se ocupă acum de clarificarea situației conflictuale.

Festivalul Usturoiului, unde chef Scărlătescu se va ocupa de ceaune, grătare și oi la proțap, ar trebui să aibă loc pe 5 și 6 septembrie.

Sursa: libertatea.ro

Angajat să reinventeze meniul și acțiunile gastronomice ale celei mai mari berării din București, pe draconicul chef de televiziune Cătălin Scărlătescu îl paște un proces din cauza… usturoiului. Fostul jurat de la Pro TV, strămutat în curtea rivalilor de la Antena 1, și-a asociat vandabilul nume cu un eveniment de amploare ce ar trebui să aibă loc la începutul lunii septembrie. Practic, Scărlătescu a acceptat să fie imaginea și să facă parte din echipa de organizare a Festivalului Usturoiului. Ce n-a știut el, se pare, a fost că un astfel de eveniment există deja și cineva a înregistrat marca la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: