Home » Justitie » Bătrân decedat, după ce a fost lovit de o motocicletă

Bătrân decedat, după ce a fost lovit de o motocicletă

de Marian MOCANU
Un pieton din Văleni, în vârstă de 71 ani, a fost accidentat de un tânăr de 22 de ani din Muntenii de Sus. Bătrânul, care traversa drumul național DN 24 fără să se asigure, a fost lovit în plin de o motocicletă. 
Vineri, 14 august, pe raza localității Văleni, s-a produs un accident mortal de circulație, soldat cu decesul unui bătrân din localitate în vârstă de 71 de ani. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, J. Alexandru din comuna Muntenii de Sus se deplasa cu motocicleta spre Iași, când, la un moment dat, i-a ieșit în față un pieton care se angajase în traversarea drumului fără să se asigure. Victima a fost acroșată de motociclist și, urmare a leziunilor grave, a decedat la locul accidentului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bătrânul în vârstă de 71 de ani a fost diagnosticat cu „politraumatism prin accident rutier”. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.
de Marian MOCANU Un pieton din Văleni, în vârstă de 71 ani, a fost accidentat de un tânăr de 22 de ani din Muntenii de Sus. Bătrânul, care traversa drumul național DN 24 fără să se asigure, a fost lovit în plin de o motocicletă.  Vineri, 14 august, pe raza localității Văleni, s-a produs un accident mortal de circulație, soldat cu decesul unui bătrân din localitate în vârstă de 71 de ani. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, J. Alexandru din comuna Muntenii de Sus se deplasa cu motocicleta spre Iași, când, la un moment dat, i-a ieșit în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: