Home » Social » Prima înfrângere din retur!

Prima înfrângere din retur!

de Răzvan CĂLIN

CS Năvodari a învins cu scorul de 62-36 pe RC Bârlad.

Sâmbătă, 15 august, în prima etapă a returului Campionatului Diviziei Naționale de Seniori, echipa de rugby RC Bârlad a fost învinsă pe teren propriu de CS Năvodari cu scorul de 62 – 36. Partida s-a jucat pe Stadionul municipal de rugby din Bârlad, de la ora 10.

”A fost un meci aprins, în care fiecare dintre cele două echipe au luptat pentru victorie. Din păcate, pe fondul unor erori personale, oaspeții au reușit în cele din urmă se impună și să încheie meciul victorioși”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Etapa viitoare, care se va desfășura pe 22 august, rugbiștii bârlădeni vor juca în deplasare contra CS Știința Petroșani.

de Răzvan CĂLIN CS Năvodari a învins cu scorul de 62-36 pe RC Bârlad. Sâmbătă, 15 august, în prima etapă a returului Campionatului Diviziei Naționale de Seniori, echipa de rugby RC Bârlad a fost învinsă pe teren propriu de CS Năvodari cu scorul de 62 - 36. Partida s-a jucat pe Stadionul municipal de rugby din Bârlad, de la ora 10. ”A fost un meci aprins, în care fiecare dintre cele două echipe au luptat pentru victorie. Din păcate, pe fondul unor erori personale, oaspeții au reușit în cele din urmă se impună și să încheie meciul victorioși”, ne-a declarat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin