Home » Social » Recital de muzică religioasă în Biserica Domnească!

Recital de muzică religioasă în Biserica Domnească!

Concertul a fost susținut de Corul TeraPsi al Spitalului de Psihiatrie din Murgeni.

Duminică, 16 august, Biserica Domnească din Bârlad a găzduit un microrecital de muzică religioasă, susținut de Corul TeraPsi al Spitalului de Psihiatrie din Murgeni. Vreme de aproximativ o jumătate de oră, cei 13 membri ai corului, în frunte cu asistentul social Sergiu Stratulat, dirijorul și coordonatorul grupului, au susținut un mic recital de muzică creștină ortodoxă. Microrecitalul a fost axat pe sărbătorirea Adormirii Maicii Domnului.

”Urmând îndemnurile Preasfințitului Părinte Corneliu Bârlădeanu, episcopul Hușilor, am căutat în permanență să ne implicăm în viața comunității, sub toate aspectele sale. De aici și colaborarea cu cei din Corul TeraPsi și această acțiune pe care am derulat-o împreună, în spiritul îndemnurilor de mai sus. A fost o reală plăcere pentru toți enoriașii noștri care au asistat la acest mic concert foarte frumos și plăcut. Așa cum credința vindecă sufletul omenesc, avem convingerea că și muzica religioasă reprezintă o alinare și o încântare pentru spiritul omului”, ne-a declarat preotul – paroh al Bisericii Domneasca, Teofil Ștefănică.

După concert, membrii Corului TeraPsi au fost răsplătiți (pe lângă aplauzele celor prezenți) cu câte o carte religioasă de cântări creștine, precum și dulciuri și sucuri, totul fiind o donație a Episcopiei Hușilor.

Concertul a fost susținut de Corul TeraPsi al Spitalului de Psihiatrie din Murgeni. Duminică, 16 august, Biserica Domnească din Bârlad a găzduit un microrecital de muzică religioasă, susținut de Corul TeraPsi al Spitalului de Psihiatrie din Murgeni. Vreme de aproximativ o jumătate de oră, cei 13 membri ai corului, în frunte cu asistentul social Sergiu Stratulat, dirijorul și coordonatorul grupului, au susținut un mic recital de muzică creștină ortodoxă. Microrecitalul a fost axat pe sărbătorirea Adormirii Maicii Domnului. ”Urmând îndemnurile Preasfințitului Părinte Corneliu Bârlădeanu, episcopul Hușilor, am căutat în permanență să ne implicăm în viața comunității, sub toate aspectele sale.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: