Home / Administratie / Au venit ploile și bârlădenii rămân fără apă!

Au venit ploile și bârlădenii rămân fără apă!

de Răzvan CĂLIN

Miercuri, 19 august, alimentarea cu apă potabilă în întreg municipiul Bârlad va fi sistată în intervalul orar 9 – 14. Cei de la Aquavas Bârlad susțin că se impune sistarea alimentării cu apă din cauză că trebuie efectuate intervenții la rețeaua de apă din zonele Grădină, Centru și SC Confecții SA, plus că mai au și de înlocuit niște robineți în zonele cu blocuri. Pentru eventuale sesizări, reclamații și alte ”urări de bine”, bârlădenii pot apela numărul de telefon 0235.419901.

de Răzvan CĂLIN Miercuri, 19 august, alimentarea cu apă potabilă în întreg municipiul Bârlad va fi sistată în intervalul orar 9 - 14. Cei de la Aquavas Bârlad susțin că se impune sistarea alimentării cu apă din cauză că trebuie efectuate intervenții la rețeaua de apă din zonele Grădină, Centru și SC Confecții SA, plus că mai au și de înlocuit niște robineți în zonele cu blocuri. Pentru eventuale sesizări, reclamații și alte ”urări de bine”, bârlădenii pot apela numărul de telefon 0235.419901.

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Bărbat găsit mort de către fiul său în curtea unei locuințe din Portari. Poliția face anchetă

Un bărbat de 51 de ani a fost găsit ...

Patronul unei firme de întreținere lifturi, prima victimă în județul nostru a COVOD-19. Bărbatul fusese în vacanță în Turcia

Un om de afaceri, deținător al celei mai importante ...

Primul deces provocat de COVID-19 în județul Vaslui

Un bărbat în vârstă de 71 de ani din ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: