Home » Justitie » Dosar penal pentru certificat de înmatriculare fals

Dosar penal pentru certificat de înmatriculare fals

de Marian MOCANU
Un tânăr român în vârstă de 33 de ani a încercat să introducă în țară, prezentând documente false, un autoturism Alfa Romeo. Chipurile, mașina era cumpărată din Ucraina, iar proprietarul nu avea cunoștiință că actele de înmatriculare erau false. 
Polițiști de frontieră vasluieni au întocmit lucrare penală pe numele unui tânăr care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare fals pentru autoturismul pe care îl conducea.
Chiar de Sfânta Maria, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, județul Vaslui, cetățeanul român Albert T., în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Ucraina s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la controlul de frontieră, s-au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora s-a constatat că certificatul autoturismului nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic și că numărul de înmatriculare aparține unui alt autovehicul decât cel prezentat la control. Cu privire la cele constatate, Albert T. a declarat că în urmă cu aproximativ o jumătate de an a achiziționat autovehiculul în cauză de la un cetățean ucrainean, ocazie cu care a  întocmit și o procură pentru a putea circula pe drumurile publice și că nu are cunoștință despre faptul că certificatul de înmatriculare este fals”, a declarat inspector principal de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.
de Marian MOCANU Un tânăr român în vârstă de 33 de ani a încercat să introducă în țară, prezentând documente false, un autoturism Alfa Romeo. Chipurile, mașina era cumpărată din Ucraina, iar proprietarul nu avea cunoștiință că actele de înmatriculare erau false.  Polițiști de frontieră vasluieni au întocmit lucrare penală pe numele unui tânăr care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare fals pentru autoturismul pe care îl conducea. Chiar de Sfânta Maria, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, județul Vaslui, cetățeanul român Albert T., în vârstă de 33 de ani, conducând un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: