Home » Sanatate » Soț și soție, drogați cu etnobotanice!

Soț și soție, drogați cu etnobotanice!

de Răzvan CĂLIN

Doi tineri căsătoriți din Bârlad au ajuns la spitalul din localitate din cauză că s-au simțit rău după ce au consumat etnobitanice.

Sâmbătă, 15 august, doi tineri din Bârlad – soț și soție – au ajuns la Compartimentul Primire Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului municipal de urgență ”Elena Beldiman”, medicii de aici având suspiciunea că cei doi ar fi consumat substanțe etnobotanice. El este în vârstă de 30 de ani, iar soția sa are doar 27 de ani.

”Cei doi au fost aduși de către un echipaj al Ambulanței la CPU, în jurul orei 3.20. Prezentau o agitație psiho-motorie caracteristică consumului de etnobotanice. Li s-a administrat o medicație care i-a mai liniștit, le-a mai ameliorat starea de sănătate, după care au plecat acasă pentru că nu s-a impus internarea lor. Nu știu în ce condiții au consumat astfel de substanțe, însă cert este că medicul care i-a evaluat și a intervenit în cazul lor a consemnat în fișă intoxicație cu substanțe necunoscute, iar în paranteză, ca și observație, a specificat etnobotanice”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

 

de Răzvan CĂLIN Doi tineri căsătoriți din Bârlad au ajuns la spitalul din localitate din cauză că s-au simțit rău după ce au consumat etnobitanice. Sâmbătă, 15 august, doi tineri din Bârlad - soț și soție - au ajuns la Compartimentul Primire Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului municipal de urgență ”Elena Beldiman”, medicii de aici având suspiciunea că cei doi ar fi consumat substanțe etnobotanice. El este în vârstă de 30 de ani, iar soția sa are doar 27 de ani. ”Cei doi au fost aduși de către un echipaj al Ambulanței la CPU, în jurul orei 3.20. Prezentau o…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

One comment

  1. vecinu_de_la_4

    Sa fie vorba de odrasla fostului procuror MIHAI de la CARP ? Nu de alta dar aia sunt recidivisti in etnobotanice si vedete tv cind si-au rapit copii….

%d blogeri au apreciat: