Home » World » Vladimir Putin a făcut o vizită în Crimeea: "Criminalul se întoarce mereu la scena crimei"

Vladimir Putin a făcut o vizită în Crimeea: "Criminalul se întoarce mereu la scena crimei"

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a efectuat luni o vizită în Crimeea, cu ocazia unei întâlniri a membrilor Consiliului de Stat organizată pe tema dezvoltării turismului în Rusia, informează site-ul agenției de presă ucrainene Unian. 

Evenimentul a avut loc luni în orașul Ialta, din sudul Crimeei, și a fost prezidat de Vladimir Putin, ocazie cu care a vizitat și regiunea anexată Rusiei în 2014.

„Prioritățile acestui eveniment constau în dezvoltarea turismului intern perceput ca un catalizator pentru dezvoltarea socio-economică a regiunilor din Rusia și, în special, a Crimeei”, se precizează într-un comunicat al serviciului de presă al Kremlinului.

Refat Ciubarov, liderul mișcării naționale din Ucraina a Tătarilor din Crimeea, a criticat vizita liderului rus pe pagina sa de Facebook.

„Criminalul se întoarce mereu la scena crimei”, a declarat Ciubarov.

Potrivit agenției de presă ucrainene Unian, lucrările de construcție a unui pod peste strâmtoarea Kerci au început, pod care va face legătura între Rusia continentală și Peninsula Crimeea.

În urma protestelor din 2014, Crimeea a primit statutul de regiune autonomă, devenind independentă față de Ucraina, după organizarea referendumului din 16 februarie 2014, fiind ulterior anexată Rusiei pe 16 martie 2014.

Sursa: mediafax.ro

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a efectuat luni o vizită în Crimeea, cu ocazia unei întâlniri a membrilor Consiliului de Stat organizată pe tema dezvoltării turismului în Rusia, informează site-ul agenției de presă ucrainene Unian.  Evenimentul a avut loc luni în orașul Ialta, din sudul Crimeei, și a fost prezidat de Vladimir Putin, ocazie cu care a vizitat și regiunea anexată Rusiei în 2014. "Prioritățile acestui eveniment constau în dezvoltarea turismului intern perceput ca un catalizator pentru dezvoltarea socio-economică a regiunilor din Rusia și, în special, a Crimeei", se precizează într-un comunicat al serviciului de presă al Kremlinului. Refat Ciubarov, liderul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: