Home » Monden » Am gasit-o pe cea mai tare “bomba sexy” din politica romaneasca! Bianca si Loredana Chivu sunt mici copiii!

Am gasit-o pe cea mai tare “bomba sexy” din politica romaneasca! Bianca si Loredana Chivu sunt mici copiii!

Fiul fostului ministru al transporturilor, Alex Rus, este cunoscut atat datorita notorietatii politice a tatalui, cat si in baza relatiei pe care o are, de ceva vreme, cu o tanara domnisoara, fost fotomodel.
Banii nu sunt o problema pentru tanarul cuplu, iar Denisa are ce arata!
Ultima „fita” postata de iubita lui Alex Rus pe contul de socializare este reprezentata de un tatuaj special, care costa cateva mii de dolari. Este vorba de un desen realizat, la propriu, cu aur, moda lansata de Beyonce-nu Beyonce de Romania, ci „originalul” american Beyonce Kowles.
Si-a tatuat o jartiera
Denisa si-a tatuat o jartiera, pe pulpa dreapta, cu aur, iar la descrierea fotografiei a scris: ”Lovely Two dress and gold tattoos”.
Cel mai probabil insa, pentru ca de atunci au trecut mai multe zile, Denisa Pastor a ramas fara „jarteaua” aurita, intrucat tatuajele de acest gem sunt temporare si nu rezista mai mult de o saptamana.
 

 
Costa intre 50 si 5.500 de dolari
Mai mult, bruneta s-a ferit de apa cateva zile si a pozat doar pe marginea piscinei, pentru ca „minunea” aurita se sterge, mai devreme de o saptamana, cu apa.
 

 
Nu in ultimul rand, placerea, chiar daca este limitata in timp, este si de-a dreptul exclusivista, intrucat preturile pornesc de la 50 de dolari si ajung pana la 5.500 USD. Asa cum se poate vedea, tatuajul „norei” lui Ioan Rus nu face parte din cele simple, iar expertii sustin ca poate ajunge, usor, in zona superioara a plajei de pret!
Sursa; cancan.ro

Fiul fostului ministru al transporturilor, Alex Rus, este cunoscut atat datorita notorietatii politice a tatalui, cat si in baza relatiei pe care o are, de ceva vreme, cu o tanara domnisoara, fost fotomodel. Banii nu sunt o problema pentru tanarul cuplu, iar Denisa are ce arata! Ultima "fita" postata de iubita lui Alex Rus pe contul de socializare este reprezentata de un tatuaj special, care costa cateva mii de dolari. Este vorba de un desen realizat, la propriu, cu aur, moda lansata de Beyonce-nu Beyonce de Romania, ci "originalul" american Beyonce Kowles. Si-a tatuat o jartiera Denisa si-a tatuat o…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: