Home » Monden » S-a hotărât! O ia pe Iulia de soție! Starul indian renunță la burlăcie pentru vedeta PRO TV

S-a hotărât! O ia pe Iulia de soție! Starul indian renunță la burlăcie pentru vedeta PRO TV

Salman Khan este unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Bollywood. Însă se pare că acesta e tot mai hotărât să devină bărbat de casă, iar norocoasa cu care va merge la altar e nimeni alta decât românca noastră, Iulia Vântur, susține presa din India. 

Cei doi se încăpățânează să-și țină ascunsă relația, însă jurnaliștii din Mumbai îi urmăresc la fiecare pas și dezvăluie, în permanență, detalii despre viața lor personală.

Deși i-au dat ba despărțiti, ba împăcați, indienii sunt convinși acum că, în sfârșit, va avea loc nunta anului și Salman Khan va merge la altar, întrucât lucrurile dintre el și vedeta Pro TV par din ce în ce mai serioase.

Pe lângă faptul că românca dă fuga în brațele iubitului de câte ori are ocazia, în prezent, aceasta aflându-se la ferma actorului din Panvel, ceea ce i-a convins că Salman va face marele pas e o declarație recentă a acestuia.

Starul indian a mărturisit pentru publicația India Today că membrii familiei sale provin din zone diferite din India și au și religii diferite. El a dat-o ca exemplu pe mama lui, care e hindusă, în timp ce a doua mamă este catolică, iar cumnatul e adept al sikhismului (n.r. – religie monoteistă care respinge politeismul hindus și intoleranța musulmană), fapt pentru care a spus că el își va aduce soția din afara țării.

Mai exact, aceasta va avea altă religie și altă naționalitate, cum e cazul vedetei Pro TV, care e româncă și ortodoxă. Despre Iulia Vântur și Salman Khan s-a scris că ar avea o relație încă din 2013, iar de atunci s-au afișat împreună la numeroase evenimente, chiar și la nunta Arpitei, sora actorului, unde Salman a prezentat-o oficial pe româncă drept iubita lui.

Sursa: libertatea.ro

Salman Khan este unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Bollywood. Însă se pare că acesta e tot mai hotărât să devină bărbat de casă, iar norocoasa cu care va merge la altar e nimeni alta decât românca noastră, Iulia Vântur, susține presa din India.  Cei doi se încăpățânează să-și țină ascunsă relația, însă jurnaliștii din Mumbai îi urmăresc la fiecare pas și dezvăluie, în permanență, detalii despre viața lor personală. Deși i-au dat ba despărțiti, ba împăcați, indienii sunt convinși acum că, în sfârșit, va avea loc nunta anului și Salman Khan va merge la altar, întrucât lucrurile…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile