Home / Justitie / Tâlhar la 14 ani!

Tâlhar la 14 ani!

de Răzvan CĂLIN

Un minor din Murgeni este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tîlhărie după ce a furat unui cetățean un telefon mobil, pe care i l-a smuls din buzunar.

Polițiștii din Murgeni au reușit să identifice autorul unei tâlhării comisă luni, 17 august. Acesta este un minor în vârstă de 14 ani, din Murgeni.

”În după-amiaza zilei de luni, un bărbat, de 54 ani, din localitatea Cârja, orașul Murgeni, se afla într-o stație de autobuz de pe raza orașului Murgeni, cu intenția de a se deplasa la domiciliu. Bărbatul a fost abordat de minor care i-a solicitat o țigară și ulterior, profitând de neatenția acestuia, i-a sustras telefonul care se afla în buzunarul de la cămașă. Victima l-a prins de mână pe minor, însă acesta a reușit să se desprindă și să fugă, moment în care victima a căzut pe partea carosabilă”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bărbatul a sunat imediat la 112, iar minorul a fost identificat în scurt timp de polițiștii de investigații criminale. Telefonul mobil a fost recuperat și restituit părții vătămate.Minorul s-a ales cu un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

de Răzvan CĂLIN Un minor din Murgeni este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tîlhărie după ce a furat unui cetățean un telefon mobil, pe care i l-a smuls din buzunar. Polițiștii din Murgeni au reușit să identifice autorul unei tâlhării comisă luni, 17 august. Acesta este un minor în vârstă de 14 ani, din Murgeni. ”În după-amiaza zilei de luni, un bărbat, de 54 ani, din localitatea Cârja, orașul Murgeni, se afla într-o stație de autobuz de pe raza orașului Murgeni, cu intenția de a se deplasa la domiciliu. Bărbatul a fost abordat de minor care i-a solicitat o țigară…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, descoperite ascunse în două uși metalice dintr-un autocar, în Vama Albița

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, care urmau a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: