Home » Justitie » Accident grav cu șase răniți în apropiere de Bârlad!

Accident grav cu șase răniți în apropiere de Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Doi copii și patru adulți răniți, este bilanțul accidentului petrecut miercuri, 19 august, la orele amiezei, la circa 2o de kilometri de Bârlad, pe Drumul European (DE) 581.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12, în dreptul satului Sârbi (comuna Banca), iar mașinile implicate au fost o autoutilitară marca Dacia Logan Pick-Up, înmatriculată în județul Constanța și un autoturism marca BMW, condus de către Iolanda M., în vârstă de 28 de ani, din municipiul Vaslui. La volanul autoutilitare se afla Mihai R., în vârstă de 63 de ani, din municipiul Constanța.

”La un moment dat, șoferul din Constanța a efectuat o manevră neregulamentară de depășire, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu mașina condusă de tânăra din Vaslui. În urma impactului, ambii conducători auto au fost rănți, precum și alte patru  persoane: doi minori (în vârstă de 4 ani, respectiv 7 ani) un bărbat în vârstă, de 33 ani și o femeie în vârstă de 44 ani, toți din municipiul Vaslui, pasageri în autoturismul condus de Iolanda. M.”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil Mass – Media în cadrul IPJ Vaslui.

Din cauza numărului mare de victime, la fața locului au fost trimise patru echipaje de ambulanță, trei de la SAJ Vaslui și una SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bârlad. Toți răniții au fost transportați la Spitalul municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad. Șoferul de pe autoutilitară a fost diagnosticat cu contuzie toracică, iar Iolanda M. cu traumatism cranio-cerebral, contuzie umăr și coloană cervicală. Cei doi și bărbatul de 33 de ani au suferit contuzii prin accident rutier. Însă, cel mai grav caz a fost cel al femeii de 44 de ani care a intrat în stop cardio-respirator. Medicii bârlădeni au reușit să o resusciteze, însă în continuare starea ei era destul de critică și se încerca stabilizarea sa.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

de Răzvan CĂLIN Doi copii și patru adulți răniți, este bilanțul accidentului petrecut miercuri, 19 august, la orele amiezei, la circa 2o de kilometri de Bârlad, pe Drumul European (DE) 581. Accidentul s-a produs în jurul orei 12, în dreptul satului Sârbi (comuna Banca), iar mașinile implicate au fost o autoutilitară marca Dacia Logan Pick-Up, înmatriculată în județul Constanța și un autoturism marca BMW, condus de către Iolanda M., în vârstă de 28 de ani, din municipiul Vaslui. La volanul autoutilitare se afla Mihai R., în vârstă de 63 de ani, din municipiul Constanța. ”La un moment dat, șoferul din…

Review Overview

User Rating: 2.25 ( 1 votes)

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: