Home » Monden » Angela Similea PLEACĂ în America

Angela Similea PLEACĂ în America

Rămasă cu datorii după moartea soțului, Victor Surdu, Anglea Simișlea trebuie să muncească și la aproape 70 de ani. Celebra cântăreață de muzică ușoară se află pe ultima sută de metri cu pregătirile celui mai important spectacol pentru diaspora din SUA alături de prietenul și colaboratorul ei, compozitorul și interpretul Ovidiu Komornyik.

Spectacolul are loc la invitația unei fundații a românilor stabiliți peste Ocean. „Nu sunt disponibilă pentru a vorbi cu presa întrucât nu mă aflu în București și sunt într-o perioadă în care timpul este deosebit de prețios pentru mine. Asta fiindcă împreună cu colegul meu Ovidiu Komornyik pregătim spectacolul pentru America. Înainte de a pleca peste Ocean, vom ieși să facem niște declarații pentru că e primul spectacol aprobat de statul american cu forme legale”, a declarat artista pentru „ring”. „E prima oară când se respectă legile americane” Cu toate că a fost de multe ori în SUA, Angela Similea nu a cântat niciodată într-un eveniment de o asemenea anvergură de teama autorităților. „Suntem concentrați pe acest concert care va avea loc în Atlanta. N-am mai cântat niciodată în America. E prima oară când accept să cânt acolo pentru că e prima oară când se respectă legile Statelor Unite. Va fi un concert de două ore, vor fi și melodii mai vechi, și dintre cele mai noi. Cu siguranță, publicul de peste Ocean așteaptă, în primul rând, melodiile foarte cunoscute și îndrăgite. Avem contract cu Fundația «Romania in US» care ne-a invitat la acest concert organizat într-o sală superbă care arată ca un ateneu”, a mărturisit vedeta pentru ziarulring.ro.

Sursa: romaniatv.net

Rămasă cu datorii după moartea soțului, Victor Surdu, Anglea Simișlea trebuie să muncească și la aproape 70 de ani. Celebra cântăreață de muzică ușoară se află pe ultima sută de metri cu pregătirile celui mai important spectacol pentru diaspora din SUA alături de prietenul și colaboratorul ei, compozitorul și interpretul Ovidiu Komornyik. Spectacolul are loc la invitația unei fundații a românilor stabiliți peste Ocean. "Nu sunt disponibilă pentru a vorbi cu presa întrucât nu mă aflu în București și sunt într-o perioadă în care timpul este deosebit de prețios pentru mine. Asta fiindcă împreună cu colegul meu Ovidiu Komornyik pregătim spectacolul pentru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: