Home » Social » Mulți asistați, dar nu suntem pe podium!

Mulți asistați, dar nu suntem pe podium!

de Roxana NĂSTASĂ

De la lună la lună și, mai ales, de la an la an tot se îngroașă numărul asistaților social atât în județ cât și la nivel național, lucru deloc îmbucurător. Ce poate fi însă privit într-o manieră pozitivă este faptul că potrivit unui raport al Ministerului Muncii, Vasluiul nu se află pe podiumul județelor cu cei mai mulți asistați, deși sărăcia cruntă se vede de la o poștă.

Mureș, Olt, Argeș, Iași, Dâmbovița și Bacău sunt județele care ne-au întrecut la acest capitol, județul Vaslui fiind pe locul al șaptelea, cu toate că, în prezent, potrivit reprezentanților Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Vaslui, 10.952 de familii și persoane singure din județ sunt beneficiare a venitului minim garantat. Astfel, deși sunt mulți asistați social, faptul că nu suntem și aici, ca de obicei, primii, când vine vorba de lucruri negative, ne poate face să fim puțin mai optimiști.

de Roxana NĂSTASĂ De la lună la lună și, mai ales, de la an la an tot se îngroașă numărul asistaților social atât în județ cât și la nivel național, lucru deloc îmbucurător. Ce poate fi însă privit într-o manieră pozitivă este faptul că potrivit unui raport al Ministerului Muncii, Vasluiul nu se află pe podiumul județelor cu cei mai mulți asistați, deși sărăcia cruntă se vede de la o poștă. Mureș, Olt, Argeș, Iași, Dâmbovița și Bacău sunt județele care ne-au întrecut la acest capitol, județul Vaslui fiind pe locul al șaptelea, cu toate că, în prezent, potrivit reprezentanților…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: