Home » Justitie » Un șofer beat a accidentat o femeie!

Un șofer beat a accidentat o femeie!

de Răzvan CĂLIN

Femeia a fost internată la spitalul din Bârlad cu fracturi costale.

Marți după-amiază, un conducător auto din Bârlad (”afumat” destul de bine) a provocat un accident rutier în urma căreia o femeie a fost rănită destul de grav. Șoferul este Lazăr M., în vârstă de 69 de ani, iar accidentul s-a produs pe strada Ion Popescu.

”În timp ce conducea un autoturism,bărbatul a acroșat cu partea dreaptă a mașinii o femeie, în vârstă de 35 de ani, din Bârlad. Femeia transporta legume într-un cărucior și se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție cu cea a autoturismului”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Transportată cu ambulanța la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman”, femeia a fost diagnosticată cu mai multe fracturi costale. În momentul în care polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat,fapt pentru care bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

de Răzvan CĂLIN Femeia a fost internată la spitalul din Bârlad cu fracturi costale. Marți după-amiază, un conducător auto din Bârlad (”afumat” destul de bine) a provocat un accident rutier în urma căreia o femeie a fost rănită destul de grav. Șoferul este Lazăr M., în vârstă de 69 de ani, iar accidentul s-a produs pe strada Ion Popescu. ”În timp ce conducea un autoturism,bărbatul a acroșat cu partea dreaptă a mașinii o femeie, în vârstă de 35 de ani, din Bârlad. Femeia transporta legume într-un cărucior și se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție cu cea a autoturismului”,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: