Home » Justitie » Război contra traficanților de combustibil și țigări!

Război contra traficanților de combustibil și țigări!

de Răzvan CĂLIN

SIF Vaslui a inițiat și coordonat 16 percheziții la domiciliul unor persoane din Bârlad și comuna Banca vizate a face parte dintr-o rețea de contrabandă cu combustibil.

Joi, 20 august, mai multe echipe formate din polițiști și jandarmi au participat la o acțiune de amploare organizată și coordonată de Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. Încă de la primele ore ale dimineții, oamenii legii au descins la domiciile a 16 persoane din Bârlad, dar și din comuna Banca. Acțiunea a vizat anihilarea unei rețele infracționale care se ocupa cu traficul ilicit de combustibil și țigări.

”Acțiunea este axată pe prevenirea și combaterea faptelor de comerți ilicit cu produse de contrabandă și produse accizabile. Au fost efectuate mai multe percheziții la locuințele unor persoane din Bârlad și dintr-o comună alăturată, respectiv Banca”, ne-a declarat agent șef adjunct Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Până ieri (20 august) la închiderea ediției, acțiunea încă nu fusese finalizată. Vom reveni cu amănunte. 

de Răzvan CĂLINSIF Vaslui a inițiat și coordonat 16 percheziții la domiciliul unor persoane din Bârlad și comuna Banca vizate a face parte dintr-o rețea de contrabandă cu combustibil.Joi, 20 august, mai multe echipe formate din polițiști și jandarmi au participat la o acțiune de amploare organizată și coordonată de Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. Încă de la primele ore ale dimineții, oamenii legii au descins la domiciile a 16 persoane din Bârlad, dar și din comuna Banca. Acțiunea a vizat anihilarea unei rețele infracționale care se ocupa cu traficul ilicit de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin