Home » Social » Un tânăr de 22 de ani s-a aruncat de pe un bloc cu patru etaje!

Un tânăr de 22 de ani s-a aruncat de pe un bloc cu patru etaje!

de Răzvan CĂLIN

Imobilul este același de pe care  în ultimii patru ani s-au aruncat în gol nu mai puțin de șase tineri, respectiv blocul Q 114.

Joi seara, un tânăr din Bârlad, în vârstă de numai 22 de ani, s-a sinucis aruncându-se de pe blocul Q 114, situat pe strada General Naumescu, în apropiere de Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza”. Autoritățile au fost alertate prin 112 de un adolescent care trecea prin zonă exact în momentul în care tânărul s-a aruncat în gol.

bloc-sinucigasImediat, la fața locului a ajuns un echipaj al Stației de Ambulanță Bârlad, însă medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Trupul tânărul, practic, s-a zdrobit de ciment după ce a căzut de la înâlțimea unui bloc cu patru etaje. Martorii spun că tânărul a fost observat cu circa trei – patru ore înainte de tragedie, dând târcoale zonei: ”L-am tot văzut cum se foia pe aici mai toată după-amiaza. Era cam agitat și tot se plimba pe aici, când la deal, când la vale. La un moment dat a intrat în bloc, dar când urca pe scări s-a întâlnit cu o doamnă care cobora și a făcut cale întoarsă. Dar nu ne-am gândit că are de gând să se arunce de pe bloc. De unde era să ne dăm seama că el vrea să se sinucidă?”.

Cert este că în jurul orei 19.20 tânărul a prins un moment prielnic și a urcat până la etajul IV al blocului pentru a avea acces pe acoperișul imobilului. Odată ajuns acolo s-a runcat în gol și în câteva clipe zăcea fără suflare, cu trupul sfărâmat de cimentul trotuarului din fața blocului. Tânărul locuiește în apropiere de blocul Q 114, împreună cu părinții săi. Se pare că provine dintr-o familie dezorganizată, vecinii lor susținând că atât el, cât și mama sa erau cunoscuți ca fiind mari amatori de băuturi alcoolice. Mai mult, tânărul este bănuit că era și un consumator înrăit de substanțe etnobotanice. De altfel, acesta ar putea fi contextul declanșator pentru intențiile sale suicidale, căci deocamdată nu se știe de ce tânărul a recurs la acest gest extrem, nelăsând nici un bilet sau semn prin care să-și explice fapta.

sinucigas2Un episod cel puțin bizar s-a consumat în momentul în care mama tânărului a ajuns la fața locului. Femeia s-a apropiat de trupul neînsuflețit și cu acceptul forțelor de ordine a ridicat un capăt al prelatei cu care era acoperit fiul său, pentru a-l recunoaște. Când toată lumea se aștepta ca femeia să fie distrusă de durere, reacția ei a fost cel puțin șocantă: cu o figură impasibilă, ușor încrâncenată, femeia le-a spus sec oamenilor legii că, din partea ei, pot să-l și îngroape!

Imobilul de pe care tocmai s-a aruncat acest tânăr și-a căpătat o tristă și funebră faimă de bloc al sinucigașilor. Și asta pentru că numai în ultimii patru – cinci ani, de pe acoperișul acestuia s-au aruncat în gol nu mai puțin de șase persoane, majoritatea tineri. În urmă cu câteva luni, de aici s-a aruncat o adolescentă de 15 ani, care era instituționalizată în Cenrtul de Plasament Negrești. Și în cazul ei a existat bănuiala că trecea printr-o depresie cauzată de consumul de etnobotanice.

de Răzvan CĂLIN Imobilul este același de pe care  în ultimii patru ani s-au aruncat în gol nu mai puțin de șase tineri, respectiv blocul Q 114. Joi seara, un tânăr din Bârlad, în vârstă de numai 22 de ani, s-a sinucis aruncându-se de pe blocul Q 114, situat pe strada General Naumescu, în apropiere de Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza”. Autoritățile au fost alertate prin 112 de un adolescent care trecea prin zonă exact în momentul în care tânărul s-a aruncat în gol. Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj al Stației de Ambulanță Bârlad, însă medicii nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: