Home » Invatamant » Încep probele scrise la bac

Încep probele scrise la bac

de Roxana NĂSTASĂ

Emoții mari pentru elevii care susțin examenul de bacalureat. Astăzi încep probele scrise, cele care dau cele mai mari bătăi de cap elevilor.

Sesiunea august – septembrie a examenului continuă săptămâna aceasta cu probele scrise, astăzi fiind programată proba la limba și literatura română. Mâine, este programată proba scrisă de limbă și literatură maternă. Examenul scris continuă cu proba obligatorie a profilului, miercuri, și cu proba la alegere a profilului și specializării, vineri.

Candidații vor afla rezultatele pe 31 august, până la ora 12,00 și vor putea depune contestații în aceeași zi, între orele 12,00 și 16,00.

Contestațiile vor fi rezolvate în zilele de 1 și 2 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 3 septembrie.  Regulile din timpul examenului sunt aceleași ca la sesiunea din vară. La această sesiune, s-au înscris în județ 1.463 de candidați.

de Roxana NĂSTASĂ Emoții mari pentru elevii care susțin examenul de bacalureat. Astăzi încep probele scrise, cele care dau cele mai mari bătăi de cap elevilor. Sesiunea august - septembrie a examenului continuă săptămâna aceasta cu probele scrise, astăzi fiind programată proba la limba și literatura română. Mâine, este programată proba scrisă de limbă și literatură maternă. Examenul scris continuă cu proba obligatorie a profilului, miercuri, și cu proba la alegere a profilului și specializării, vineri. Candidații vor afla rezultatele pe 31 august, până la ora 12,00 și vor putea depune contestații în aceeași zi, între orele 12,00 și 16,00.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: