Home » Social » Și-a dat foc din dragoste!

Și-a dat foc din dragoste!

de Marian MOCANU

Sâmbătă dimineață, un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Stănilești s-a dus în beci, și-a turnat benzină pe corp, după care și-a dat foc. E posibil ca, imediat după autoincendiere, bărbatul să se fi răzgândit, dat fiind că a ieșit în curte, unde a fost văzut de vecini care au stins focul și au chemat ambulanța. Din câte se pare, bărbatul a recurs la acest gest datorită unor neînțelegeri avute cu soția sa, plecată la muncă în Austria. 

Costel Chirițoiu, în vârstă de 42 de ani, din Stănilești, trecea în comună drept un om împlinit. Soția fiind plecată la muncă în Austria, din banii trimiși de aceasta a ridicat o casă frumoasă, în care-și creștea cei doi copii. Cu atât mai mare le-a fost mirarea vecinilor să afle că, suferind probabil o depresie din cauza lipsei soției, a încercat să-și ia zilele dându-și foc.

Concret, sâmbătă dimineață, în jurul orelor 7,40, Costel Chirițoiu s-a dus în beciul casei, a luat o sticlă de benzină, și-a turnat-o pe corp, după care și-a dat foc cu o brichetă.

Fie pentru că s-a răzgândit în privința gestului sinucigaș, fie de durere, bărbatul a ieșit în curte, unde a fost observat de doi vecini. Aceștia au sărit și au stins focul, au anunțat ambulanța, și i-au dat primul ajutor până la sosirea paramedicilor. Transportat inițial la spitalul municipal din Huși, sinucigașul a fost dus de urgență la un spital de specialitate din Iași. Starea bărbatului este foarte gravă, cu atât mai mult cu cât a suferit arsuri grave pe 35% din suprafața corpului.

„Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor producerii evenimentului, în caz fiind deschis dosar de cercetare penală”, a declarat Loredana David, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție a Județului Vaslui.

de Marian MOCANU Sâmbătă dimineață, un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Stănilești s-a dus în beci, și-a turnat benzină pe corp, după care și-a dat foc. E posibil ca, imediat după autoincendiere, bărbatul să se fi răzgândit, dat fiind că a ieșit în curte, unde a fost văzut de vecini care au stins focul și au chemat ambulanța. Din câte se pare, bărbatul a recurs la acest gest datorită unor neînțelegeri avute cu soția sa, plecată la muncă în Austria.  Costel Chirițoiu, în vârstă de 42 de ani, din Stănilești, trecea în comună drept un om…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: