Home » Justitie » Țigări ascunse în compartimentul motor a unui autocar

Țigări ascunse în compartimentul motor a unui autocar

de Marian MOCANU

Un autocar înmatriculat în județul Iași, ce făcea curse interne, a fost percheziționat de polițiștii de frontieră la Ghermănești, comuna Drânceni. În compartimentul motor al vehicolului au fost găsite 133 de pachete de țigări moldovenești, aparținând ajutorului de șofer. Din câte se pare, acesta era în atenția polițiștilor, fiind bănuit că face trafic cu țigări de contrabandă.

În baza unor informații deținute la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, polițiști de frontieră din cadrul structurii au descoperit 2.660 țigarete de proveniență Republica Moldova, în compartimentul motor al unui autocar. Captura a fost făcută vineri după-amiază, în urma unui control în trafic efectuat de polițiștii de frontieră pe șoseaua Iași Albița, autocarul fiind oprit la Ghermănești.

„În timpul acțiunii desfășurate în jurul orei 17.30, lucrătorii noștri au oprit pentru control, un autocar înmatriculat în județul Iași, condus de cetățeanul român Nicolae R., în vârstă de 51 de ani, care era însoțit, în calitate de ajutor conducător auto, de cetățeanul român Ion U., în vârstă de 51 de ani. La controlul amănunțit efectuat asupra autovehiculului și persoanelor au fost descoperite ascunse în compartimentul motor al autovehiculului, 2.660 țigarete cu timbru de acciză R. Moldova, stabilindu-se că acestea aparțineau lui Ion U.”, a declarat inspector principal de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Șoferul contrabandist s-a ales cu o amendă contravențională în valoare de 5.000 lei, dar și cu confiscarea țigărilor de contrabandă, estimate la 1.729 lei.

de Marian MOCANU Un autocar înmatriculat în județul Iași, ce făcea curse interne, a fost percheziționat de polițiștii de frontieră la Ghermănești, comuna Drânceni. În compartimentul motor al vehicolului au fost găsite 133 de pachete de țigări moldovenești, aparținând ajutorului de șofer. Din câte se pare, acesta era în atenția polițiștilor, fiind bănuit că face trafic cu țigări de contrabandă. În baza unor informații deținute la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, polițiști de frontieră din cadrul structurii au descoperit 2.660 țigarete de proveniență Republica Moldova, în compartimentul motor al unui autocar. Captura a fost făcută vineri după-amiază,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: