Home » Social » Adolescent electrocutat

Adolescent electrocutat

de Răzvan CĂLIN

Un băiat de 16 ani din Bârlad a ajuns la spital după ce s-a electrocutat accidental, însă, din fericire, a scăpat cu răni minore.

Vineri, un adolescent în vârstă de 16 ani, din Bârlad, a fost cât pe ce să încheie socotelile cu această lume după ce s-a electrocutat accidental. Întâmplarea a avut loc în jurul orei 21, când minorul se afla acasă. Nu se știe exact cum s-a întâmplat totul, însă cert este că la un moment dat băiatul s-a electrocutat accidental.

„A fost adus la Compartimentul Primire Urgențe cu o ambulanță. Era în stare de șoc prin electrocuție, însă starea sa de sănătate nu era foarte grav afectată. Nu prezenta marcă de intrare și ieșire a curentului electric. Cu toate acestea, i s-a administrat un tratament perfuzabil și i s-au făcut și o serie de analize”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului municipal de urgență „Elena Beldiman” Bârlad.

După ce a fost echilibrat, medicii au decis să-l trimită acasă întrucât starea sa de sănătate era destul de bună. Se poate spune că adolescentul a scăpat ca prin minune de la o moarte sigură dacă ne gândim că în cele mai multe cazuri de acest gen victimele mor sau dacă supraviețuiesc se aleg în schimb cu răni cumplite.

de Răzvan CĂLIN Un băiat de 16 ani din Bârlad a ajuns la spital după ce s-a electrocutat accidental, însă, din fericire, a scăpat cu răni minore. Vineri, un adolescent în vârstă de 16 ani, din Bârlad, a fost cât pe ce să încheie socotelile cu această lume după ce s-a electrocutat accidental. Întâmplarea a avut loc în jurul orei 21, când minorul se afla acasă. Nu se știe exact cum s-a întâmplat totul, însă cert este că la un moment dat băiatul s-a electrocutat accidental. „A fost adus la Compartimentul Primire Urgențe cu o ambulanță. Era în stare de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: