Home » Monden » Fie numărul de la mașină binecuvântat!

Fie numărul de la mașină binecuvântat!

Preotul și solistul de muzică populară Cristian Pomohaci face mare vâlvă pe unde ajunge cu mașina sa. Nu modelul ar fi vinovat, nu conduce o limuzină sau vreun automobil de epocă, ci numărul de înmatriculare este cel care atrage atenția – BN 11 SUS.

Sau cel puțin acesta este cel înregistrat în documentele inițiale, însă în realitate cele două cifre de 1 s-au transformat ca prin minune sau au fost vopsite cu vopsea albă, astfel încât s-au transformat în litera I. Prin urmare, numărul de înmatriculare al autoturismului s-a transformat în BN IISUS.

Sursa: libertatea.ro

Preotul și solistul de muzică populară Cristian Pomohaci face mare vâlvă pe unde ajunge cu mașina sa. Nu modelul ar fi vinovat, nu conduce o limuzină sau vreun automobil de epocă, ci numărul de înmatriculare este cel care atrage atenția - BN 11 SUS. Sau cel puțin acesta este cel înregistrat în documentele inițiale, însă în realitate cele două cifre de 1 s-au transformat ca prin minune sau au fost vopsite cu vopsea albă, astfel încât s-au transformat în litera I. Prin urmare, numărul de înmatriculare al autoturismului s-a transformat în BN IISUS. Sursa: libertatea.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: