Home » Invatamant » Mai sunt câteva zile până la încheierea programului „Euro 200”

Mai sunt câteva zile până la încheierea programului „Euro 200”

de Roxana NĂSTASĂ

Cei 839 de copii din județ care au beneficiat de tichet în valoare de 200 de euro prin programul „Euro 200” pentru achiziționarea unui calculator, trebuie să știe că mai au la dispoziție doar câteva zile până când pot valorifica tichetul primit. Mai exact, 31 august este termenul limită.

Programul “Euro 200” vine în sprijinul copiilor înscriși la o unitate școlară și sunt astfel stimulați să-și cumpere câte un calculator. Beneficiari sunt elevii care urmează o formă de învățământ de stat sau particular acreditat, au vârsta de până la 26 de ani și provin din familii cu venituri brute lunare de maximum 140 de lei pe membru. Dosarele acceptate trebuie să aibă la bază anchete sociale, iar actele depuse să fie evaluate de către comisiile special constituite la fiecare instituție de învățământ. Ajutoarele se dau sub formă de bonuri valorice, echivalente a 200 de euro. Fiecare beneficiar va dovedi cumpărarea calculatorului în momentul în care va depune la comisie o copie după factura fiscală (sau procesul verbal de predare-primire).
Anul trecut, 850 de elevi și-au cumpărat cu ajutorul acestui program, cei mai mulți fiind de la Școala Gimnazială Hurdugi.

de Roxana NĂSTASĂ Cei 839 de copii din județ care au beneficiat de tichet în valoare de 200 de euro prin programul „Euro 200” pentru achiziționarea unui calculator, trebuie să știe că mai au la dispoziție doar câteva zile până când pot valorifica tichetul primit. Mai exact, 31 august este termenul limită. Programul “Euro 200” vine în sprijinul copiilor înscriși la o unitate școlară și sunt astfel stimulați să-și cumpere câte un calculator. Beneficiari sunt elevii care urmează o formă de învățământ de stat sau particular acreditat, au vârsta de până la 26 de ani și provin din familii cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: