Home » Social » S-a tăiat singur cu drujba!

S-a tăiat singur cu drujba!

de Răzvan CĂLIN

Un bărbat din comuna Pogana și-a provocat accidental mai multe răni la un picior în timp ce tăia cu drujba niște lemne.

Sâmbătă, 22 august, un bărbat în vârstă de 30 de ani din satul Tomești, comuna Pogana, a ajuns la spitalul din Bârlad după ce și-a provocat singur câteva răni destul de urâte cu o drujbă. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11, în timp ce omul tocmai tăia cu o drujbă niște lemne. La un moment dat, tânărul și-a scăpat în mod accidental drujba peste piciorul drept și, în consecință, s-a ales imediat cu mai multe tăieturi.

“El a fost adus cu ambulanța la noi la spital și a fost diagnosticat cu mai multe plăgi tăiate. Cea mai gravă este o secțiune de mușchi șo aponevroză (membrana care învelește și susține mușchii, n.r.). Din fericire, s-a intervenit imediat și a fost supus unei intrevenții chirurgicale de refacere a mușchiului, numită și miorafie”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului municipal de urgență “Elena Beldiman” din Bârlad.

Din fericire, accidentul nu i-a provocat tânărului răni ale oaselor piciorului. El se află și în momentul de față internat în Secția de chirurgie a spitalului bârlădean.

de Răzvan CĂLIN Un bărbat din comuna Pogana și-a provocat accidental mai multe răni la un picior în timp ce tăia cu drujba niște lemne. Sâmbătă, 22 august, un bărbat în vârstă de 30 de ani din satul Tomești, comuna Pogana, a ajuns la spitalul din Bârlad după ce și-a provocat singur câteva răni destul de urâte cu o drujbă. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11, în timp ce omul tocmai tăia cu o drujbă niște lemne. La un moment dat, tânărul și-a scăpat în mod accidental drujba peste piciorul drept și, în consecință, s-a ales imediat cu mai…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: