Home » Justitie » Un tâlhar recidivist vrea în libertate

Un tâlhar recidivist vrea în libertate

de Marian MOCANU

La începutul lunii aprilie, bârlădeanul Dragoș Aurel Vasile Drosu a tâlhărit doi tineri, cărora, sub amenințări, le-a furat telefoanele mobile. Depistat de polițiști, individul s-a împotrivit arestării, lovind-ul cu capul în gură pe unul dintre agenți și rupând oglinda retrovizoare a mașinii de poliție. De la arestarea sa preventivă, Drosu a făcut mai multe cereri de eliberare din arest preventiv.

Judecătorii Tribunalului Vaslui au respins contestația formulată de bârlădeanul Dragoș Aurel Vasile Drosu cu privire la neaprobarea, de către judecătorii bârlădeni, a înlocuirii măsurii arestului preventiv cu cea de arest la domiciliu.

Abia ieșit din penitenciar, unde ispășise o pedeapsă de doi ani și nouă luni de închisoare pentru furt calificat, Dragoș Aurel Vasile Drosu, în vârstă de 24 de ani, nu a rezistat prea mult în libertate. La nici o lună de la eliberare, într-o seară, a acostat doi tineri, pe strada I.L. Caragiale, cărora le-a cerut prin amenințări telefoanele mobile.

Aventura recidivistului nu s-a oprit aici: identificat de polițiști, Drosu s-a opus arestării. În momentul în care i se puneau cătușele, a lovit cu capul în față pe unul din polițiști, după care, încercând să scape, a dat cu picioarele în mașina poliției, rupând oglinda retrovizoare.

Arestat preventiv, tâlharul ar vrea totuși să mai stea în libertate, fiind sigur că, recidivist fiind, va fi din nou condmnat la închisoare. De această dată pedeapsa va fi una mai mare, Drosu fiind cercetat pentru tâlhărie calificată și ultraj.

De altfel, individul este infractor cu state vechi, încă de pe vremea când era minor. Acesta a mai fost condamnat anterior, în 2006, 2007 și 2010, la diverse pedepse pentru furt calificat.

de Marian MOCANU La începutul lunii aprilie, bârlădeanul Dragoș Aurel Vasile Drosu a tâlhărit doi tineri, cărora, sub amenințări, le-a furat telefoanele mobile. Depistat de polițiști, individul s-a împotrivit arestării, lovind-ul cu capul în gură pe unul dintre agenți și rupând oglinda retrovizoare a mașinii de poliție. De la arestarea sa preventivă, Drosu a făcut mai multe cereri de eliberare din arest preventiv. Judecătorii Tribunalului Vaslui au respins contestația formulată de bârlădeanul Dragoș Aurel Vasile Drosu cu privire la neaprobarea, de către judecătorii bârlădeni, a înlocuirii măsurii arestului preventiv cu cea de arest la domiciliu. Abia ieșit din penitenciar, unde…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: