Home » Monden » Cătălin Măruță, star la Antenă!

Cătălin Măruță, star la Antenă!

Trustul Intact, cu care Pepe se află sub contract, va avea exclusivitate în ceea ce privește botezul fiicei artistului, Rosa, chiar dacă nașul Măruță lucrează la postul rival, PRO TV. 

Pepe a pus deja la punct ultimele detalii pentru botezul fiicei sale Rosa, care va avea loc duminica aceasta, motiv pentru care artistul și-a permis chiar să plece pentru câteva zile pe Litoral. Totul este aranjat, inclusiv trasmiterea acestui eveniment, în exclusivitate, de către trustul Intact, cu care fericitul tătic se află sub contract.

Astfel că nașul Cătălin Măruță, angajat cu “normă întreagă” la PRO TV, va fi și el vedetă în emisiunile rivalilor din Băneasa. “Da, Antena va avea exclusivitate. Normal că am vorbit cu Cătălin despre acest lucru și a înțeles”, a declarat Pepe pentru Libertatea.

Peste tot, trandafiri roșii

În ceea ce privește creștinarea micuței Rosa Alexandra, eveniment ce se va produce chiar de ziua de nume a nașei Andra, așa cum s-a întâmplat și la botezul Mariei, cealaltă fiică a lui Pepe, artistul a pregătit o petrecere de cinci stele, cu un meniu internațional sofisticat, la un restaurant de fițe din Pipera. Totul, inclusiv tortul, va fi ornat cu trandafiri roșii.

“De data aceasta nu am mai ales personaje Disney, cum a fost la Maria. Am vrut ceva diferit, iar în organizare am fost inspirați de numele Rosei. Așa că peste tot or să predomine trandafirii roșii”, a mărturisit solistul.

Va cânta și nașa Andra

Pepe a ales un program artistic pe măsura evenimentului. Graviduța Anda Adam va urca pe scenă, alături de Gipsy Casual, Adi Minune, Adi Cristescu, precum și bandul artistului.

Andra și Pepe vor cânta și ei, însă doar o melodie. Nu vor lipsi nici ursitoarele. Artistul va purta un costum crem, iar Raluca, soția sa, o rochie albă.

Sursa: kivertatea.ro

Trustul Intact, cu care Pepe se află sub contract, va avea exclusivitate în ceea ce privește botezul fiicei artistului, Rosa, chiar dacă nașul Măruță lucrează la postul rival, PRO TV.  Pepe a pus deja la punct ultimele detalii pentru botezul fiicei sale Rosa, care va avea loc duminica aceasta, motiv pentru care artistul și-a permis chiar să plece pentru câteva zile pe Litoral. Totul este aranjat, inclusiv trasmiterea acestui eveniment, în exclusivitate, de către trustul Intact, cu care fericitul tătic se află sub contract. Astfel că nașul Cătălin Măruță, angajat cu “normă întreagă” la PRO TV, va fi și el…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: