Home » Administratie » Cresc salariile în Primăria Bârlad!

Cresc salariile în Primăria Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Vor fi majorate cu 12 procente salariile personalului  din cadrul DAPPC, Cantinei de Ajutor Social și a Clubului RC Bârlad.

O parte dintre salariații Primăriei Bârlad vor încasa din această toamnă salarii mai mari cu 12 procente. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local (CL) Bârlad de vineri, 28 august, figurează un proiect de hotărâre ce prevede acest lucru. Compartimentele din primărie vizate de această majorare salarială sunt Direcția pentru Administrarea Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC), Cantina de Ajutor Social și Clubul de Drept Public „Rugby Club Bârlad”.

„Este vorba despre o prevedere legală care stipulează creșterea salariilor cu 12% pentru personalul primăriilor, dar în limita fondurilor disponibile. Tocmai fiindcă suntem condiționați de fondurile pe care le avem la dispoziție, această majorarea salarială am aplicat-o progresiv, după cum am avut și noi bugetul. Acum, singurele compartimente unde nu se operase această majorare salarială erau acestea trei. Cum, în momentul de față, există fonduri pentru această majorare, va trebui să procedăm în consecință”, ne-a declarat primarul interimar al Bârladului, Marin Bunea.

Dacă proiectul va primi undă verde de la consilierii municipali bârlădeni (ceea ce e mai mult ca sigur că se va întâmpla), majorarea salarială pentru angajații din aceste compartimente ale primăriei va deveni aplicabilă cu data de 1 septembrie 2015.

de Răzvan CĂLIN Vor fi majorate cu 12 procente salariile personalului  din cadrul DAPPC, Cantinei de Ajutor Social și a Clubului RC Bârlad. O parte dintre salariații Primăriei Bârlad vor încasa din această toamnă salarii mai mari cu 12 procente. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local (CL) Bârlad de vineri, 28 august, figurează un proiect de hotărâre ce prevede acest lucru. Compartimentele din primărie vizate de această majorare salarială sunt Direcția pentru Administrarea Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC), Cantina de Ajutor Social și Clubul de Drept Public „Rugby Club Bârlad”. „Este vorba despre o prevedere legală care stipulează…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: