Home » Invatamant » Unele școli sunt repetente la curățenie

Unele școli sunt repetente la curățenie

de Roxana NĂSTASĂ

Nu mai e mult până sună clopoțelul pentru începerea unui nou an școlar și multe școli și grădinițe din județ sunt repetente la capitolul curățenie.

Doar 27,32% au terminaț igienizarea în proporție de 100%, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Vaslui. La polul opus, 5,10% din școli nu au făcut nici măcar jumătate din ce trebuie făcut. Alte 58,34 % din școli au terminat în proporție de 70-99% și 9,24% din unități au treminat curățenia în proporție de 50-69%.

Nici la aprovizionarea cu combustibil pentru iarnă unele unități din județ nu stau bine, doar 56,34% având asigurat în proporție de 100% combustibil pentru sezonul rece. Autorizații ISCIR, 23,90% din unități nu au, iar despre autorizații sanitare de funcționare, despre care am prezentat un material pe larg, nu mai poate fi vorba de lucru pozitiv. Doar 63,12% din unități au. Mai exact, mii de elevi vor învăța și anul acesta în școli fără apă curentă, grup sanitar și cu alte difuncționalități.

de Roxana NĂSTASĂ Nu mai e mult până sună clopoțelul pentru începerea unui nou an școlar și multe școli și grădinițe din județ sunt repetente la capitolul curățenie. Doar 27,32% au terminaț igienizarea în proporție de 100%, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Vaslui. La polul opus, 5,10% din școli nu au făcut nici măcar jumătate din ce trebuie făcut. Alte 58,34 % din școli au terminat în proporție de 70-99% și 9,24% din unități au treminat curățenia în proporție de 50-69%. Nici la aprovizionarea cu combustibil pentru iarnă unele unități din județ nu stau bine, doar 56,34% având asigurat în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: