Home » Justitie » Vasluian, cercetat pentru furt dintr-un supermarket din Alba Iulia

Vasluian, cercetat pentru furt dintr-un supermarket din Alba Iulia

de Marian MOCANU

Un vasluian în vârstă de 52 de ani este cercetat de polițiștii din Alba Iulia pentru furt din magazine. Individul făcea parte dintr-o rețea de patru persoane din Alba și Arad specializate în furturi din supermarketuri. După ce au intrat prin efracție, inițial s-au orientat către produse electronice. Pentru că nu au reușit să deschidă vitrina respectivă, hoții nu au găsit ceva mai bun de furat decât gumă de mestecat și lame de bărbierit!

Trei bărbați și pe o femeie, din județele Iași, Arad și Vaslui, sunt cercetați de polițiștii din Alba Iulia pentru furt, după ce au sustras dintr-un supermarket din municipiul Alba Iulia, bunuri în valoare de 745 lei. Conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale unui supermarket din Alba Iulia, membrii grupării au forțat inițial încuietoarea vitrinei cu produse electronice aflată în incinta magazinului și au încercat să sustragă bunuri.

Întrucât alarma a pornit, indivizii s-au lăsat păgubași. Pentru a nu pleca totuși cu mâna goală, la ieșirea din magazin hoții au sustras circa 200 de pachete cu gumă de mestecat și 4 seturi de rezerve cu lame de bărbierit, bunuri în valoare totală de 745 lei.

Reprezentanții magazinului au anunțat imediat evenimentul, iar o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia s-a deplasat în zonă, pentru cercetări.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice cele patru persoane bănuite de comiterea faptelor de furt și tentativă de furt. Acestea se aflau într-un bar din municipiul Albă Iulia, nu departe de supermarketul din care au furat, iar asupra lor au fost găsite bunurile sustrase.

Față de M.A., de 36 de ani, din județul Iași, R.R., de 38 de ani, din județul Arad, C.V., de 52 de ani, din județul Vaslui și N.C.F., o tânără de 20 de ani, din județul Arad, polițiștii din Alba Iulia efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

de Marian MOCANU Un vasluian în vârstă de 52 de ani este cercetat de polițiștii din Alba Iulia pentru furt din magazine. Individul făcea parte dintr-o rețea de patru persoane din Alba și Arad specializate în furturi din supermarketuri. După ce au intrat prin efracție, inițial s-au orientat către produse electronice. Pentru că nu au reușit să deschidă vitrina respectivă, hoții nu au găsit ceva mai bun de furat decât gumă de mestecat și lame de bărbierit! Trei bărbați și pe o femeie, din județele Iași, Arad și Vaslui, sunt cercetați de polițiștii din Alba Iulia pentru furt, după ce au sustras…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: