Home » Justitie » Bărbat acuzat de pedofilie!

Bărbat acuzat de pedofilie!

de Răzvan CĂLIN

Autoritățile au fost sesizate de unul dintre vecinii bărbatului bănuit că ar întreține relații sexuale cu minori. Potrivit spuselor acestuia, scenele de sex s-ar consuma acasă la suspect. În urma sesizării, Poliția Bârlad a declanșat o anchetă în acest caz, cercetările fiind în derulare. Pe fir au intrat și cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui.

Asupra unui bărbat în vârstă de 48 de ani din Bârlad planează suspiciunea de pedofilie. El este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu trei minori, doi în vârstă de 16 ani și unul în vârstă de 17 ani. Sesizarea a fost făcută în urmă cu două zile de către unul dintre vecinii suspectului, care i-a anunțat pe polițiștii bârlădeni.

Potrivit spuselor acestuia, scenele de sex s-ar consuma acasă la suspect. Victimele ar proveni din familii dezorganizate, unii dintre ei fiind chiar instituționalizați într-un centru de specialitate din Bârlad. Conform sesizării, minorii ar primi de la bărbat, în schimbul serviciilor sexuale, țigări, băuturi, alimente sau chiar bani.

În urma sesizării, Poliția Bârlad a declanșat o anchetă în acest caz, cercetările fiind în derulare. Pe fir au intrat și cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui.

„A fost declanșată o anchetă în acest caz. A fost derulată deja o primă etapă, respectiv minorii în cauză au fost duși la audieri și urmează să li se facă și examenul medico-legal. În momentul în care vom avea concluziile aceste anchete, coroborat cu ancheta poliției, vom vedea care este situația”, ne-a declarat Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

de Răzvan CĂLIN Autoritățile au fost sesizate de unul dintre vecinii bărbatului bănuit că ar întreține relații sexuale cu minori. Potrivit spuselor acestuia, scenele de sex s-ar consuma acasă la suspect. În urma sesizării, Poliția Bârlad a declanșat o anchetă în acest caz, cercetările fiind în derulare. Pe fir au intrat și cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui. Asupra unui bărbat în vârstă de 48 de ani din Bârlad planează suspiciunea de pedofilie. El este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu trei minori, doi în vârstă de 16 ani și unul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: