Home » Justitie » Florin Pricop nu e cercetat penal!

Florin Pricop nu e cercetat penal!

În urmă cu câteva săptămâni, cotidianul nostru a relatat pe larg despre cazul unei rețele infracționale care a prejudiciat statul român cu peste 700.000 de lei. Ancheta a fost declanșată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice (SICE) Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, însă a cuprins acțiuni specifice derulate și în județele Vaslui și Harghita.
Dintre firmele vasluiene bănuite a fi implicate în această rețea s-au numărat și câteva din Bârlad, printre care și una deținută de omul de afaceri Florin Pricop, respectiv SC Berlin SRL. La data respectivă, la sediul firmei bârlădene a descins o echipă formată din ofițeri ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui și jandarmi.
Însă, Florin Pricop susițne că el personal nu are nici o implicare în acest caz. El a obținut de la SICE din cadrul IPJ Mureș un document în care se consemnează: ”Vă aducem la cunoștință faptul că, până în acest moment, nu există la nivelul unității noastre de poliție dosare penale în care să aveți calitatea de suspect sau inculpat”.

În urmă cu câteva săptămâni, cotidianul nostru a relatat pe larg despre cazul unei rețele infracționale care a prejudiciat statul român cu peste 700.000 de lei. Ancheta a fost declanșată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice (SICE) Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, însă a cuprins acțiuni specifice derulate și în județele Vaslui și Harghita. Dintre firmele vasluiene bănuite a fi implicate în această rețea s-au numărat și câteva din Bârlad, printre care și una deținută de omul de afaceri Florin Pricop, respectiv SC Berlin SRL. La data respectivă, la sediul firmei bârlădene a descins…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

5 comments

  1. mirel costiniu

    Berlinul lui Pricop este binecunoscut barladenilor pentru „spalatoria” de salamuri si carnea vinetie de pui care defapt este vinduta de distribuitor ca si carne pentru gradini zoologice , nu pentru consumul uman.Acest sponsor principal al fostului Tartan si implicit al PSD e unul din cei care au cotizat cu generozitate la campaniile dinaintea alegerilor cu scopul de a impiedica venirea lanturilor de magazine serioase la noi in urbe.Cine cumpara din magazinele lui este sfatuit sa verifice cu mare atentie bonul de casa deoarece se obisnuieste mereu sa fie dublate produsele pe bon.

    • Mananci cacat cu tona asa suntem noi barladenii in loc sa i sustinem pe ai nostrii noi ne bucuram sa le dam in cap o sa vina lanturile tale idiotule dar romania no sa mai detina un ban si nimeni no sa mai faca nici un busniess pt ca o sa va inghita pe toti si atunci sa te vad pe tine din ce o sa mai traiesti va este ciuda pe niste oameni care au muncit si au realizat

      • Pricopel tata ce te oparisi ashea rau ? Te-au dat pe goarna angajatii tai pacaliciule , te-au cintat fostele slugi ale Tartanului , vezi ca ai uitat sa mai cotizezi la partid =)))
        Nu te mai da cu curu de pamint ca ai luat marfa de la tzepari de cind aveai tarabe si masute.Taxe la stat cind mai platesti ca ti-ai luat de-a masini pe firma si pentru plozi si pentru voi !? Tic tac…tic tac…!

  2. Eu cred ca ,ar fi bine sa nu se mai faca comentarii rautacioase, atat timp cat, cel ce face aceste comentarii, nu are nici o dovada in acest sens!!!

  3. sa vina Kaufland! sa vina Cora! nu ne mai intereseaza Berlin!!!!!

%d blogeri au apreciat: