Home » Social » Vasluiul sub lupă – Cu căruța prin oraș!

Vasluiul sub lupă – Cu căruța prin oraș!

de Marian MOCANU

caruta (2)Un tânăr căruțaș a dat dovadă de o inconștiență crasă, zburdând cu atelajul de un cal putere printr-una din cele mai aglomerate intersecții din municipiul Vaslui. Pe lângă faptul că nu avea ce căuta prin zonă, circulația căruțelor în oraș fiind interzisă, căruțașul era cât pe ce să provoace și un accident, ieșind direct în fața unui autobuz.

Ulterior, după ce a trecut de sensul giratoriu de la intrarea în oraș dinspre Bârlad, a oprit căruța la marginea drumului, pentru a-și aștepta prietenul, plecat după țigări. Era destul un claxon mai puternic, ori o frână bruscă pusă în apropiere de un participant la trafic pentru ca bidiviul s-o ia la goană. Cu atât mai mult cu cât căruța era lăsată pe mâinile unui tânăr ce nu avea mai mult de 12 – 13 ani! Mai trebuie remarcat că căruța în cauză nu avea nici un fel de semn de identificare, cu excepția unui număr de înmatriculare de mașină, folosit probabil drept element reflectorizant!

de Marian MOCANU Un tânăr căruțaș a dat dovadă de o inconștiență crasă, zburdând cu atelajul de un cal putere printr-una din cele mai aglomerate intersecții din municipiul Vaslui. Pe lângă faptul că nu avea ce căuta prin zonă, circulația căruțelor în oraș fiind interzisă, căruțașul era cât pe ce să provoace și un accident, ieșind direct în fața unui autobuz. Ulterior, după ce a trecut de sensul giratoriu de la intrarea în oraș dinspre Bârlad, a oprit căruța la marginea drumului, pentru a-și aștepta prietenul, plecat după țigări. Era destul un claxon mai puternic, ori o frână bruscă pusă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: