Home » Justitie » Pedofilul din Munteni de Jos rămâne după gratii!

Pedofilul din Munteni de Jos rămâne după gratii!

de Răzvan CĂLIN

Judecătorii vasluieni au respins cererea lui Gigel Moroșanu privind arestarea sa preventivă pentru comiterea infracțiunii de viol.

Gigel Moroșanu, individul din comuna Muntenii de Jos acuzta chiar de propria soție că ar fi abuzat sexual o minoră în vârstă de 13 ani (aflată în îngrijirea maternală a acesteia), nu va mai păși dincolo de gratii, în libertate, pentru mult timp de acum încolo. Ieri, Tribunalul Vaslui a respins cererea acestuia de a fi cercetat în stare de libertate. Sentința este definitivă, iar instanța l-a obligat pe Moroșanu să suporte și cheltuielile judiciare în sumă de 300 de lei.

În vârstă de 57 de ani, Moroșanu a fost acuzat chiar de soția sa că ar fi supus minora respectivă la diferite forme de perversiuni sexuale, inclusiv sex oral. Expertiza medico-legală a dovedit faptul că fata este virgină, astfel că procurorii vor avea o sarcină extrem de grea pentru dovedirea existenței unui infracțiuni de viol sau de abuz sexual. Bărbatul neagă aceste acuzații, declarând judecătorilor că, datorită vârstei și a unei boli, nu ar putea întreține relații sexuale. Mai mult decât atât, rudele bărbatului consideră că de fapt ar fi vorba de o răzbunare a soției, care dorea oricum să dea divorț. Cert este că acuzațiile aduse de asistenta maternală sunt întărite atât de declarațiile minorei, cât și de cele ale psihologilor de la Centrul de Plasament de la Fălciu, care au consiliat fata.

de Răzvan CĂLIN Judecătorii vasluieni au respins cererea lui Gigel Moroșanu privind arestarea sa preventivă pentru comiterea infracțiunii de viol. Gigel Moroșanu, individul din comuna Muntenii de Jos acuzta chiar de propria soție că ar fi abuzat sexual o minoră în vârstă de 13 ani (aflată în îngrijirea maternală a acesteia), nu va mai păși dincolo de gratii, în libertate, pentru mult timp de acum încolo. Ieri, Tribunalul Vaslui a respins cererea acestuia de a fi cercetat în stare de libertate. Sentința este definitivă, iar instanța l-a obligat pe Moroșanu să suporte și cheltuielile judiciare în sumă de 300 de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: