Home » Administratie » Revin ”chefurile” de toamnă!

Revin ”chefurile” de toamnă!

de Razvan CĂLIN

Primăria Bârlad va organiza și în acest an Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și Sărbătoarea Toamnei.

Edilii bârlădeni au decis ca și în acest an să organizeze două dintre sărbătorile de acum tradiționale pe plan local: Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și Sărbătoarea Toamnei. La fel ca și în anii trecuți, prima sărbătoare se va desfășura pe 1 octombrie, la Centrul de Afaceri ”Tutova”, iar cea de a doua se va derula în perioada 1 – 3 octombrie.

”De organizarea Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice se va ocupa Serviciul Public Cantina de Ajutor Social. În momentul de față suntem în plin proces de identificare a cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie. În ceea ce privește Sărbătoarea Toamnei, de organizare se va ocupa Direcția pentru Administrarea Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor. La fel ca și în ceilalți ani, nu vor lipsi expozițiile (cu vânzare) de legume, fructe și tot ceea ce este caracteristic unei asemenea sărbători”, ne-a declarat Dorin Apostu, viceprimarul Bârladului.

de Razvan CĂLIN Primăria Bârlad va organiza și în acest an Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și Sărbătoarea Toamnei. Edilii bârlădeni au decis ca și în acest an să organizeze două dintre sărbătorile de acum tradiționale pe plan local: Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și Sărbătoarea Toamnei. La fel ca și în anii trecuți, prima sărbătoare se va desfășura pe 1 octombrie, la Centrul de Afaceri ”Tutova”, iar cea de a doua se va derula în perioada 1 - 3 octombrie. ”De organizarea Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice se va ocupa Serviciul Public Cantina de Ajutor Social. În momentul de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: