Home » Monden » Mark Zukerberg chemat în instanță de un român! Cum ar putea ajunge tătucul Facebook la București

Mark Zukerberg chemat în instanță de un român! Cum ar putea ajunge tătucul Facebook la București

Că vrea sau nu, fondatorul celei mai cunoscute rețele de socializare ar putea veni în România.
Un bucureștean îi cere daune morale multi-miliardarul Mark Zukerberg, deranjat pare-se de postările Comisiei Europene, ale președintelui Petro Poroșenco și ale „statului Rusia prin ambasada Rusiei la București”.Cererea înscrisă la Curtea de Apel București, va fi examinată în perioada următoare după ce – într-o primă fază a procesului – judecătorii au decis anularea acesteia.

Vinovat pentru o posibilă citare a tătucului Facebook la București este Bejan Gene Greb, liderului Comunității Moștenitorilor și Proprietarilor Legitimi. Bucureșteanul este foarte cunoscut în instanțele din Capitală, în condițiile în care, în ultimii ani, a deschis – de cele mai multe ori fără motiv – sute de dosare pe numele unor oameni politici din România. Potrivit datelor oferite de Ministerul Justiției, numele acestuia apare în peste 260 de dosare. Pe lista bucureșteanului apar: Victor Ponta, Traian Băsescu, Direcția Națională Anticorupție, Consiliul Superior al Magistraturii, mai toate ministerele cu direcțiile din subordine, Primăria Capitalei și a nenumărate comune, „statul român” și „statul rus”. Gene-Greb Bejan își propune modificarea Constituției astfel încât să „menționeze că în România proprietatea a fost jefuită de la cei care o dețineau în mod legitim”.
Sursa: spynews.ro

Că vrea sau nu, fondatorul celei mai cunoscute rețele de socializare ar putea veni în România. Un bucureștean îi cere daune morale multi-miliardarul Mark Zukerberg, deranjat pare-se de postările Comisiei Europene, ale președintelui Petro Poroșenco și ale "statului Rusia prin ambasada Rusiei la București".Cererea înscrisă la Curtea de Apel București, va fi examinată în perioada următoare după ce - într-o primă fază a procesului - judecătorii au decis anularea acesteia. Vinovat pentru o posibilă citare a tătucului Facebook la București este Bejan Gene Greb, liderului Comunității Moștenitorilor și Proprietarilor Legitimi. Bucureșteanul este foarte cunoscut în instanțele din Capitală, în condițiile…

Review Overview

User Rating: 4.26 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: