Home » Social » Toamna debutează fără apă la Bârlad

Toamna debutează fără apă la Bârlad

Surprize de început de toamnă bârlădeană: miercuri, SC Aquavas întrerupe furnizarea apei la robinete. Bârlădenii vor trebui să-și facă rezerve serioase, întrucât apa va fi oprită în tot orașul, între orele 8 și 16.

Reprezentanții Aquavas Bârlad explică prin intermediul unui comunicat de presă remis la redacție că este nevoie de această întrerupere din cauza lucrărilor de reabilitare a stației de tratare Crâng.
Cei care vor să facă reclamații sau sesizări în acest interval, au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Uzinei de apă Bârlad: 0235/419901.

Surprize de început de toamnă bârlădeană: miercuri, SC Aquavas întrerupe furnizarea apei la robinete. Bârlădenii vor trebui să-și facă rezerve serioase, întrucât apa va fi oprită în tot orașul, între orele 8 și 16. Reprezentanții Aquavas Bârlad explică prin intermediul unui comunicat de presă remis la redacție că este nevoie de această întrerupere din cauza lucrărilor de reabilitare a stației de tratare Crâng. Cei care vor să facă reclamații sau sesizări în acest interval, au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Uzinei de apă Bârlad: 0235/419901.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

One comment

  1. Cat abuz si nesimtire sa opresti apa in plin cod galben de canicula .Ce face Primaria si Prefectura?E stat in stat AQUAVAS?

%d blogeri au apreciat: