Home » Justitie » Ion Enache, în arest preventiv

Ion Enache, în arest preventiv

de Marian MOCANU

Ion Enache, hușeanul care a accidentat grav o femeie și o tânără, după care a fugit de la locul accidentului, rămâne după gratii. După ce a provocat, pe data de 28 iulie, un accident rutier, și-a pus soția să se declare vinovată, în speranța că va scăpa de închisoare.

Pe data de 28 iulie, Ion Enache, un cunoscut om de afaceri hușean, cu importante investiții în domeniul agricol pe raza comunei Tătărăni, a acroșat, cu autoturismul propriu, o femeie în vârstă de 36 de ani și o fetiță în vârstă de 11 ani. Ambele persoane se aflau pe trotuar când au fost acroșate de autoturismul bărbatului care, ulterior, a dispărut de la locul accidentului, după câteva ore, la Secția de Poliție Huși s-a prezentat soția bărbatului, care a încercat să ia asupra sa vina producerii accidentului.

„În urma cercetărilor efectuate polițiștii hușeni au stabilit faptul că la volanul autovehicului s-a aflat soțul femeii, Ion Enache, iar în baza probatoriului administrat acesta a fost reținut și prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși și a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, Ion Enache fiind condus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui”, a precizat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Zilele trecute, judecătorii hușeni au prelungit mandatul de arestare preventivă, decizie împotriva căreia Ion Enache a făcut contestație. Judecătorii Tribunalului Vaslui au respins ieri această contestație, neavând nici un fel de milă pentru un individ care, băut fiind, a accidentat două persoane fără nici o vină, după care, din lașitate, și-a convins soția să mintă pentru el.

Cazul lui Enache este tras la indigo după cel al unui alt hușean, polițistul de frontieră Andrei Andronache care, la fel, în primăvara acestui an, băut fiind, a accidentat mai multe persoane, după care și-a pus soția să mintă pentru el, de teamă să nu-și piardă locul de muncă. Trebuie menționat faptul că Ion Enache este cunoscut în zonă nu doar pentru succesele sale ca om de afaceri în domeniul agricol, dar și pentru faptul că-i plăcea un pic cam mult băutura și distracția, nu de puține ori agapele sale la diverse restaurante din Huși transformându-se în adevărate chefuri.

de Marian MOCANU Ion Enache, hușeanul care a accidentat grav o femeie și o tânără, după care a fugit de la locul accidentului, rămâne după gratii. După ce a provocat, pe data de 28 iulie, un accident rutier, și-a pus soția să se declare vinovată, în speranța că va scăpa de închisoare. Pe data de 28 iulie, Ion Enache, un cunoscut om de afaceri hușean, cu importante investiții în domeniul agricol pe raza comunei Tătărăni, a acroșat, cu autoturismul propriu, o femeie în vârstă de 36 de ani și o fetiță în vârstă de 11 ani. Ambele persoane se aflau…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: